Автор Тема: интим игрушки  (Прочитано 2087 раз)

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
интим игрушки
« : Декабрь 06, 2021, 04:58:19 pm »
А покупали вы себе секс-игрушки? В общем, надо мне кое-что купить... а стесняюсь зайти в магазин повыбирать.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: интим игрушки
« Ответ #1 : Декабрь 06, 2021, 06:15:28 pm »
Здравствуйте. У меня супруга в сексшопе в основном заказывает нижнее белье и лубриканты. Собственно, заказ оформляет в недорогом магазине, где есть богатый ассортимент, интим игрушки всегда в большом ассортименте и качество на высоте. Доставку можно заказать анонимную. Вот на днях впервые купили наборы для бдсм будем пробовать.

Оффлайн ХипХоп

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Февраль 21, 2022, 10:04:57 am »
В интернете можно купить что угодно сейчас. Так что это не проблема

Оффлайн gallipka

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Февраль 21, 2022, 10:14:37 am »
Я тоже в реальный магазин стесняюсь заходить за такими вещами.
Хорошо, что сейчас можно по интернету анонимно заказать игрушки для взрослых, спокойно их выбрать, не привлекая внимания.
Я так себе взяла смарт-игрушку от We-vibe-1 https://sexgood.com.ua/populyarnye/we-vibe-1/ Очень классная вещица, довольна на все 100% что не пожалела денег и купила ее. Она мне доставляет массу удовольствия))

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Июль 11, 2022, 08:56:03 pm »
Интимные игрушки, это интересно, конечно

Оффлайн Indianna

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Ноябрь 03, 2024, 10:32:57 am »
Якщо шукаєте якісні інтимні товари для покращення особистого життя, варто звернути увагу на спеціалізовані онлайн-магазини, де можна обрати все необхідне. Наприклад, на сайті представлений широкий асортимент товарів, зокрема популярний вібратор зайчик https://hotnights.in.ua/collections/rabbit-vibrators, який вирізняється своїм дизайном і багатофункціональністю. Завдяки сучасним матеріалам і зручному інтерфейсу використання, такі товари допомагають урізноманітнити інтимні моменти та підвищити рівень комфорту й задоволення.

Оффлайн Верони4ка

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Февраль 11, 2025, 02:36:18 pm »
Тоже хочу попробовать игушки, чтобы разнообразить сексуальную жизнь. Что еще можете посоветовать?

Оффлайн Бананчик

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #7 : Февраль 11, 2025, 03:07:40 pm »
Якщо ви шукаєте якісні інтимні товари для самозадоволення, рекомендую звернути увагу на інтернет-магазин сексшоп Black Bunny Львів Тут ви знайдете широкий асортимент інтимних іграшок для будь-яких потреб і вподобань. Магазин гарантує високу якість продукції та конфіденційність замовлень. Крім того, швидка доставка і зручний сервіс зроблять ваш шопінг приємним і безпечним, а задоволення-райськими.

Оффлайн Elza

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #8 : Апрель 11, 2025, 03:04:07 am »
Тоже хочу попробовать игушки, чтобы разнообразить сексуальную жизнь. Что еще можете посоветовать?

Не так давно замовила кілька товарів у сексшопі "Перчинка" https://maps.app.goo.gl/NcuDuW9J7WnryEPh7 і я була приємно здивована. Асортимент дуже різноманітний — від іграшок до різних аксесуарів для розмаїтих інтимних моментів. Я обрала кілька моделей вібраторів, і вони виправдали всі очікування. Якість товарів дійсно висока, а доставка була дуже швидкою і анонімною, що для мене дуже важливо. Інтимні товари допомогли нам з партнером відкрити нові грані сексуальної близькості і додали у відносини яскравих емоцій. Впевнено можу порекомендувати цей магазин для тих, хто хоче додати різноманіття у свою інтимне життя!