Автор Тема: Шампунь для чутливої шкіри  (Прочитано 194 раз)

Оффлайн ХипХоп

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Шампунь для чутливої шкіри
« : Февраль 14, 2025, 10:08:18 am »
Порадьте натуральний шампунь для чутливої шкіри голови. Після звичайних шампунів часто з’являється подразнення, хочеться знайти щось м'яке і без зайвої хімії.

Оффлайн gallipka

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Шампунь для чутливої шкіри
« Ответ #1 : Февраль 14, 2025, 10:18:03 am »
Вам ідеально підійде косметика для волосся від бренду JONIA для чутливої шкіри! В них є чудовий шампунь для чутливої шкіри натуральний не містить сульфатів, має м’яку формулу, яка не викликає свербежу чи сухості. У складі – ромашка, календула та алое, які заспокоюють шкіру і роблять волосся м'яким та шовковистим.

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Шампунь для чутливої шкіри
« Ответ #2 : Август 07, 2025, 04:40:28 pm »
Порадьте натуральний шампунь для чутливої шкіри голови. Після звичайних шампунів часто з’являється подразнення, хочеться знайти щось м'яке і без зайвої хімії.

Я свого часу теж зіткнулась із тим, що після звичайних шампунів шкіра голови починала свербіти, з'являлося подразнення, навіть якщо волосся виглядало чистим. Почала шукати щось більш натуральне — без сульфатів, парабенів і сильних ароматизаторів. Добре себе показали шампуні на основі мильного кореня або з вівсянкою, з https://originalbeauty.com.ua — вони м’яко очищують, але не пересушують. З аптечних мені сподобався один з алое та ромашкою — заспокоює і не викликає лущення. Ще важливо, щоб шампунь не був занадто густим і добре змивався — тоді шкіра легше дихає. Якщо хочеш, можу подивитись конкретні варіанти, які мені справді підійшли.