Автор Тема: Скільки коштує доставка товарів з США?  (Прочитано 278 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я планую замовити кілька речей з Америки, але ніколи раніше цього не робив. Цікавить питання, скільки взагалі коштує доставка товарів з США в Україну? Розумію, що багато чого залежить від ваги та розмірів посилки, але все ж хотілося б отримати загальне уявлення про витрати. Може, хтось уже замовляв і може поділитися своїм досвідом?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Скільки коштує доставка товарів з США?
« Ответ #1 : Июнь 14, 2024, 09:17:57 pm »
Я вже кілька разів замовляла товари з США і можу сказати, що вартість доставки сильно варіюється. Зазвичай, вона залежить від компанії-перевізника та умов, які вони пропонують. Наприклад, стандартна доставка може коштувати від 20 до 50 доларів за невелику посилку. Якщо ж замовляти щось велике, ціна може зростати до 100 доларів і більше. Рекомендую дивитися на різні компанії та порівнювати їхні тарифи.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июнь 14, 2024, 09:18:26 pm »
А чи є якісь особливі моменти, на які слід звертати увагу при виборі компанії для доставки? Можливо, є якісь перевірені перевізники, які мають гарну репутацію і пропонують розумні тарифи? Також цікавить, як довго зазвичай триває доставка з моменту відправлення до отримання посилки в Україні.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июнь 14, 2024, 09:34:32 pm »
А чи є якісь особливі моменти, на які слід звертати увагу при виборі компанії для доставки? Можливо, є якісь перевірені перевізники, які мають гарну репутацію і пропонують розумні тарифи? Також цікавить, як довго зазвичай триває доставка з моменту відправлення до отримання посилки в Україні.

Раджу звернути увагу на компанію Vector-USA. Вони вже давно на ринку і спеціалізуються на доставці товарів з США в Україну vector-usa.biz щодо тарифів, ви можете детально ознайомитися з ними на їх сторінці. Це дасть вам точне уявлення про вартість залежно від ваги і розмірів посилки. Окрім вартості, у них є кілька корисних опцій, наприклад, страхування посилки та можливість відстеження її шляху. З особистого досвіду можу сказати, що доставка зазвичай займає від 7 до 14 днів, але багато залежить від митниці та інших факторів.

Вони також надають консультації щодо заповнення митних декларацій, що може бути дуже корисно, якщо ви вперше займаєтесь таким замовленням. Взагалі, обираючи перевізника, завжди звертайте увагу на відгуки інших користувачів і наявність додаткових послуг, які можуть спростити весь процес доставки.

Оффлайн Бананчик

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Январь 23, 2025, 05:27:09 pm »
Тоже хочу заказать некоторые брендовые вещи в Америке. Какой службой доставки выгоднее воспользоваться?
« Последнее редактирование: Январь 23, 2025, 05:27:24 pm от Бананчик »

Оффлайн Верони4ка

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Январь 24, 2025, 03:37:40 am »
Статья о доставке товаров Calvin Klein через Meest Shopping оказалась невероятно полезной https://www.myalexandriya.com/news/novosti-kompanij/dostavka-tovarov-iz-calvin-klein-v-ukrainu-cherez-meest-shopping Как человек, который всегда мечтал о стильных и оригинальных вещах этого бренда, я нашел для себя идеальное решение. Автор подробно рассказал о всех преимуществах сервиса: простота оформления, возможность отслеживания посылки, надежность компании с многолетним опытом. Особенно впечатлило, что доставка стоит всего от 2 долларов за килограмм – это действительно экономично. Пошаговая инструкция понятна даже новичку, а благодаря примерам, описанным в статье, я легко смог представить, как это работает на практике. Теперь я уверен, что Meest Shopping – это лучший способ приобрести качественные вещи из США, не выходя из дома. Спасибо за такую информативную и вдохновляющую статью!