Автор Тема: Средство от плесени  (Прочитано 936 раз)

Газонщик

• Гость
Средство от плесени
« : Май 31, 2021, 02:47:12 pm »
   Заметили на потолке в стыках в ванной, что появилась черная плесень. Слышал, что она очень опасна. Кто сталкивался, подскажите, можно ли ее убрать с помощью бытового средства против плесени?

Оффлайн Бананчик

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Средство от плесени
« Ответ #1 : Апрель 16, 2025, 05:53:45 pm »
Нужно снизить влажность. Для этого установите вентилятор, осушитель, повесьте хороший полотенцесушитель. Влажность должна исчезнуть.

Оффлайн Верони4ка

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Средство от плесени
« Ответ #2 : Апрель 16, 2025, 09:21:28 pm »
Не можу не поділитися своїми враженнями від покупки електричної рушникосушарки mario.ua/product-category/electro/ Вибір припав на цю модель через її стильний вигляд і позитивні відгуки, і я не прогадав! Пристрій виконаний з високоякісної нержавіючої сталі, що робить його не тільки надійним, але й естетично приємним. Рушники висихають досить швидко, і я помітив, що вони залишаються м’якими навіть після кількох циклів сушіння. Сушарка дуже проста у використанні, має зручний термостат для регулювання температури, і можна налаштувати її під різні потреби. Крім того, вона працює дуже тихо, що для мене є важливим фактором. Особливо у холодну пору року така річ стає просто незамінною, бо дозволяє зберігати рушники сухими та комфортними. Я дуже задоволений покупкою і точно буду радити цю рушникосушарку своїм друзям.