Автор Тема: Де знайти якісне підлогове покриття за адекватною ціною?  (Прочитано 65 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Привіт! Стикнувся з нагальною потребою оновити підлогу в квартирі, адже стара вже зовсім втратила вигляд: скрипить, подекуди деформована, а зовнішній вигляд лишає бажати кращого. Хочу обрати підлогове покриття, яке буде якісним, довговічним, зручним у догляді й не коштуватиме як крило від літака. На жаль, зараз багато магазинів або значно завищують ціни, або ж пропонують сумнівну якість. Можливо, хтось із вас недавно робив ремонт і може порекомендувати перевірене місце, де можна купити дійсно хороше підлогове покриття за адекватною ціною? Бажано з можливістю перегляду асортименту онлайн. Дякую за будь-які поради!

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Вітаю! Сам нещодавно проходив через такий самий вибір і прекрасно розумію твої сумніви. Зараз справді чимало продавців, які або "деруть" шалені гроші за популярні бренди, або ж намагаються збути залишки неякісної продукції. Я довго шукав щось по-справжньому варте уваги — і врешті-решт натрапив на дуже хороший варіант. Раджу тобі звернути увагу на маркетплейс Umall. Там є широкий вибір продукції, і найголовніше — вся вона сертифікована та від перевірених виробників. Асортимент включає різні види підлогового покриття https://umall.ua/catalog/napolnye-pokrytiya-znznnqka/ від ламінату й лінолеуму до ковроліну та вінілової плитки. Плюс — ціни справді приємні, особливо якщо врахувати якість. Я особисто замовляв вінілове покриття для кухні та ламінат для вітальні — обидва варіанти чудово лягли, виглядають стильно й тримаються ідеально навіть при щоденному навантаженні. Доставка була швидка, все гарно запаковано, жодної пошкодженої упаковки. Якщо шукаєш підлогове покриття, яке служитиме роками і не вдарить по бюджету — дуже рекомендую саме цей маркетплейс.