Автор Тема: Моє новеньке авто  (Прочитано 122 раз)

Оффлайн HolodnieDnii

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Моє новеньке авто
« : Май 15, 2025, 06:14:36 pm »
Привітайте мене я купую автівку. Одразу хочу оформити КАСКО і автоцивілку. Бо мало лі хто пошкодить його. Питання онлайн страховка так само працює? Чи краще поїхати в офіс і там оформити так надійніше буде?

Оффлайн Kar4as

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Моє новеньке авто
« Ответ #1 : Май 16, 2025, 06:52:48 pm »
Привітайте мене я купую автівку. Одразу хочу оформити КАСКО і автоцивілку. Бо мало лі хто пошкодить його. Питання онлайн страховка так само працює? Чи краще поїхати в офіс і там оформити так надійніше буде?
Це приємна подія, новий етап, нові поїздки, нові турботи (приємні, звісно). І те, що ти одразу думаєш про КАСКО та автоцивілку — дуже правильно. Це не параноя, це просто відповідальність. Бо справді, ніколи не знаєш, хто і де може залишити «пам’ятний слід» на твоєму бампері.

Щодо онлайн оформлення — колись і у мене що до цього були сумніви. Здавалося, що офіс — це «надійніше», бо там люди, папери, печатки... Але, по факту, вже кілька років усе роблю онлайн — і ніяких проблем. Ті ж самі страхові компанії, ті ж поліси, тільки без черг, кави в пластикових стаканах і втрати пів дня. Усе надсилається на пошту, зберігається в базі МТСБУ — якщо щось трапиться, поліція бачить усе в системі.

Тому можу впевнено сказати, що автоцивілка онлайн — це не тільки зручно, а й цілком надійно. 

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Моє новеньке авто
« Ответ #2 : Май 27, 2025, 10:34:39 am »
Скажу насчет покраски авто. Выбирая автоэмаль, важно учитывать не только цвет, но и тип покрытия — акрил, металлик или перламутр. Для новичков акрил проще всего: он прощает мелкие ошибки и легко наносится. Я взял грунт ADI UPP и лак D60, а саму эмаль подобрал по VIN. Все материалы нашёл на сайте BarvaUa. Решил автоэмали купить https://barvaua.com/lakokrasochnye-materialy/avtoehmal — удобно, быстро, и результат реально порадовал.