Автор Тема: Улюблені магазини одягу в Україні  (Прочитано 206 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Улюблені магазини одягу в Україні
« : Август 22, 2025, 12:02:41 am »
Цікаво дізнатися, які у вас є улюблені магазини одягу в Україні? Чесно кажучи, останнім часом хочеться підтримувати саме вітчизняних виробників, але часто стикаюсь із тим, що або не знаю, де шукати якісні речі, або не впевнений, чи дійсно вони українські. Купую здебільшого онлайн, бо в моєму місті вибір у торгових центрах доволі обмежений.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Улюблені магазини одягу в Україні
« Ответ #1 : Август 22, 2025, 12:04:52 am »
Я останнім часом все більше звертаю увагу на українські бренди, бо якість реально приємно дивує. Наприклад, є кілька невеликих шоурумів у Києві та навіть у регіонах, які пропонують цікаві колекції. Онлайн-магазини теж виручають, особливо ті, що мають зручні умови повернення і обміну. Думаю, варто також починати з інстаграму — там багато хто зараз рекламується, і можна знайти як бюджетні, так і преміум варіанти.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Август 22, 2025, 12:06:30 am »
Я останнім часом все більше звертаю увагу на українські бренди, бо якість реально приємно дивує. Наприклад, є кілька невеликих шоурумів у Києві та навіть у регіонах, які пропонують цікаві колекції. Онлайн-магазини теж виручають, особливо ті, що мають зручні умови повернення і обміну. Думаю, варто також починати з інстаграму — там багато хто зараз рекламується, і можна знайти як бюджетні, так і преміум варіанти.
Так, у соцмережах справді зараз можна знайти чимало цікавого, але трохи насторожує момент з розміром і якістю. Одного разу замовив светр, а він у реальності виглядав зовсім не так, як на фото. Тому й хотілося б почути конкретні назви магазинів, щоб не ризикувати дарма.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Август 22, 2025, 12:09:46 am »
Особисто я теж віддаю перевагу тим, хто підтримує локальне виробництво, бо це не тільки про одяг, а й про розвиток нашої економіки. Зараз чимало сумнівних онлайн-магазинів, але є й перевірені бренди. Наприклад, я часто купую речі в CHER’17 — це саме український бренд https://cher17.com/ стильних і якісних речей, у них чудова якість тканин і сучасний крій, який пасує і для роботи, і для повсякденних виходів. Також зверніть увагу на українські мультибрендові платформи: там збирають різних дизайнерів, і можна порівняти ціни та стилі в одному місці. Більшість з них мають детальні розмірні сітки, а повернення працює без зайвих проблем.