Автор Тема: Де замовити красиве дзеркало зі світлодіодною підсвіткою для нової ванної  (Прочитано 175 раз)

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Вирішив трохи оновити ванну кімнату — зробив світлі плитки, поставив нову тумбу, і тепер не вистачає головного акценту — красивого дзеркала зі світлодіодною підсвіткою. Дуже хочу, щоб воно створювало м’яке світло й надавало кімнаті затишку, але водночас було практичним. Дивився кілька варіантів онлайн, але не знаю, де краще замовити, щоб не прогадати з якістю. Якщо хтось уже купував подібні дзеркала, поділіться, будь ласка, досвідом: на що звернути увагу при виборі і де зараз найкраще співвідношення ціни й якості?

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я завжди підходжу до покупок уважно — не люблю разових речей, беру так, щоб вистачило на роки. Тому, коли дійшла справа до дзеркала у ванну, перечитав купу відгуків і порівнянь. Зрештою знайшов те, що шукав — справді якісну модель. Замовив на сайті, де спеціалізуються саме на дзеркалах зі світлодіодною підсвіткою https://dim-interior.com.ua/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu/dzerkalo-zi-svitlodiodnoyu-pidsvitkoyu і залишився дуже задоволений. Дзеркало масивне, але виглядає витончено, світло м’яке й рівне, немає жодного відблиску. Особливо сподобалося, що є функція антизапотівання — після душу скло залишається прозорим. Кріплення надійні, усе виглядає як справжній європейський продукт. Я встановив його над тумбою, і тепер ванна кімната перетворилася на комфортне місце, де хочеться затриматися. Раджу всім, хто цінує якість і функціональність.