Автор Тема: Ремонт пневмоподвески  (Прочитано 242 раз)

Оффлайн HANNA

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Ремонт пневмоподвески
« : Июль 08, 2025, 01:58:41 pm »
Приветствую Вас! Pnevmomaster — https://pnevmomaster.ru/remont-pnevmopodveski/ это профессиональный сервис, который предоставляет качественные услуги по ремонту пневмоподвески. Тут предлагают:

• Высококвалифицированных специалистов, которые быстро и качественно устранят любые неисправности пневмоподвески.
    Лучшие запчасти от таких брендов, как AirBagit, что гарантирует долгосрочную и надежную работу вашего автомобиля.
    Доступные цены, при этом мы не экономим на качестве.
    Доставку запчастей по всей стране, что позволяет нам обслуживать клиентов не только в Москве, но и в других городах.
    Быстрый ремонт без ущерба для качества работы.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Ремонт пневмоподвески
« Ответ #1 : Ноябрь 26, 2025, 05:05:05 pm »
Маю питання до тих, хто нещодавно робив комп’ютерну діагностику ходової у Вінниці. Коротше, авто почало тягнути вбік, і майстер каже, що треба більш точна перевірка підвіски. Підкажіть, куди краще звернутися, щоб дійсно подивились детально, а не просто переглянули й відпустили?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Ремонт пневмоподвески
« Ответ #2 : Ноябрь 26, 2025, 05:29:46 pm »
В мене теж тягнуло авто вбік, і я не міг зрозуміти, що саме не так. Знайоми порадили СТО bosch сервіс для ремонту ходової у Вінниці - це від мене близько тож поїхав туди на діагностику — перевірили підвіску, рульову, зробили заміри. Виявилось, що проблема була у зношених втулках стабілізатора та розвал трохи «плавав». Став у них на ремонт і після регулювання та заміни взагалі інша поведінка машини на дорозі.