Автор Тема: Чи можна вилікувати безпліддя?  (Прочитано 179 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Чи можна вилікувати безпліддя?
« : Июнь 27, 2024, 01:32:28 am »
Привіт усім! Мене цікавить питання безпліддя. Чи можна його вилікувати? Я чув, що існують різні методи лікування, але наскільки вони ефективні? Хотілося б дізнатися більше про це, можливо, хтось з вас має особистий досвід або знає якісь корисні факти.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Чи можна вилікувати безпліддя?
« Ответ #1 : Июнь 27, 2024, 01:34:29 am »
Привіт! Ми з чоловіком намагалися завагітніти протягом кількох років безуспішно. Після численних обстежень нам поставили діагноз "безпліддя". Це був важкий момент, але ми не втратили надії. Лікарі запропонували пройти курс лікування, що включав медикаментозну терапію та штучне запліднення (ЕКЗ). Після декількох спроб нам вдалося завагітніти, і тепер ми щасливі батьки. Тому так, безпліддя можна лікувати, але це вимагає терпіння і професійного підходу.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июнь 27, 2024, 01:40:22 am »
Дякую за відповідь. А які зараз є реальні методи лікування безпліддя? Крім екстракорпорального запліднення, я мало знаю на цю тему. Може порадите клініку, яка займається саме такими проблемами?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июнь 27, 2024, 01:44:28 am »
Лікування безпліддя залежить від причини, що його викликає. Воно може бути пов'язане як з проблемами у жінки, так і у чоловіка. Серед методів лікування існують медикаментозна терапія, хірургічне втручання, а також методи допоміжної репродукції, такі як штучне запліднення (ЕКЗ) або інтрацитоплазматична ін'єкція сперматозоїдів (ІКСІ). Кожен метод має свої показання і ефективність, тому я би порадила вам звернутися до медичного центру "Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/   для консультації.