Автор Тема: Як вибрати адвоката по кредитам  (Прочитано 186 раз)

Онлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Як вибрати адвоката по кредитам
« : Сентябрь 18, 2024, 11:29:17 am »
Звертай увагу на кілька важливих моментів при виборі адвоката. По-перше, треба перевірити їхній досвід і спеціалізацію. Наприклад, юридична компанія "ПІК" https://www.pic.kiev.ua/ має адвокатів по простроченим кредитам, які добре знають всі нюанси кредитного законодавства. Зазвичай, такі фахівці мають багато успішних справ і можуть надати конкретні приклади своїх досягнень. Подивись відгуки їхніх клієнтів і зверни увагу на те, як швидко вони реагують на запити. Ще один важливий аспект – це прозорість цін. Добре, коли всі умови і витрати обговорюються до початку співпраці. Так що обирай тих, хто може показати конкретні результати своєї роботи і не криє нічого.

Оффлайн gallipka

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Як вибрати адвоката по кредитам
« Ответ #1 : Октябрь 18, 2024, 11:23:57 am »
Мені теж потрібна консультація юриста.

Оффлайн Тапинамбур

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Як вибрати адвоката по кредитам
« Ответ #2 : Октябрь 18, 2024, 11:46:49 am »
Я можу вам ще один варіант підсказати. Є в Києві адвокат Максим Студзінський advocate-kiev.com.ua До нього вам варто звернутися, бо це дійсно фахівець своєї справи. Доступно просто пояснює що треба робити і які варіанти виходу з ситуації. На всіх етапах допомагає не тільки з документами, але й з іншими моментами. Дуже задоволені роботою з цим юристом.