Автор Тема: Де можна купити дитячу вишиванку?  (Прочитано 137 раз)

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Де можна купити дитячу вишиванку?
« : Апрель 07, 2025, 12:01:51 pm »
Підкажіть, будь ласка, де можна купити дитячу вишиванку для хлопчика. Хочеться, щоб вона була зручна для активних дітей, але й виглядала красиво. Можливо, є перевірені інтернет-магазини?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Де можна купити дитячу вишиванку?
« Ответ #1 : Апрель 07, 2025, 12:02:22 pm »
Я замовляв дитячу вишиванку для сина через один магазин, де великий вибір саме для дітей. Вони шиють вишиванки з натуральних тканин, які не подразнюють шкіру. Тканина легка, що важливо для активних дітей. Вони також мають велику різноманітність моделей з різними типами вишивки, тому кожен може вибрати те, що йому більше підходить. І ціни досить прийнятні.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Апрель 07, 2025, 12:03:15 pm »
Я також шукав дитячу вишиванку для свого сина. Мені сподобалася одна модель з бавовни, що була і гарною, і зручною. Важливо, щоб вона не сковувала рухи і мала вишивку не тільки на передній частині, а й на рукавах — це додає естетичної привабливості. У таких магазинах, як правило, є більше опцій для активних дітей, тому я рекомендую звернути увагу на відгуки.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Апрель 07, 2025, 12:04:32 pm »
Я також шукав дитячу вишиванку для свого сина. Мені сподобалася одна модель з бавовни, що була і гарною, і зручною. Важливо, щоб вона не сковувала рухи і мала вишивку не тільки на передній частині, а й на рукавах — це додає естетичної привабливості. У таких магазинах, як правило, є більше опцій для активних дітей, тому я рекомендую звернути увагу на відгуки.

Здоров! Маю двоє малих, якщо шукаєте, де купити дитячу вишиванку https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-vyshytyi-odiah-170/vyshyvanky-89/dytiachi-vyshyvanky-77/ можу порадити місце, де я замовляв для свого сина через "ЕТНОХАТУ", і це був просто топ! Не тільки дизайн, але й якість вражає.
Вишиванка на хлопця виглядає супер, і при цьому дуже зручна – не сковує рухи, не натирає. Вона виготовлена з натуральних матеріалів, що дуже важливо для малих, бо вони постійно в русі. Так що можна сміливо купувати, бо я точно знаю, що за кожним товаром стоїть вітчизняний виробник з гарною репутацією. А ще ця вишиванка стійка до прання і не втрачає вигляду навіть після кількох циклів. Для активних дітей це дуже важливо. Тому якщо шукаєш щось хороше для малюка – сміливо звертайся в цей магазин.

Оффлайн Kimmi

• Озеленитель
  • **
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Апрель 09, 2025, 04:36:16 pm »
Щодо перевірених магазинів,то для мене це Розетка, та і дитячий одяг там гарний https://rozetka.com.ua/ua/detskaya-odegda/c4633561/ , є з чого вибирати.

Також мені подобається, що прописані розміри - можна подивитися і зрозуміти, підійде він дитині, чи ні.