Автор Тема: Кондиціонери Дніпро  (Прочитано 124 раз)

Оффлайн Zlata

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Кондиціонери Дніпро
« : Май 22, 2025, 12:45:25 am »
Шукаю перевірену компанію в Дніпрі, яка займається продажем і встановленням кондиціонерів. Не хочу нарватися на дилетантів, тому прошу порадити, де купували ви, як пройшла установка, і чи все працює без проблем. Цікавить саме ваш особистий досвід.

Оффлайн Elza

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Кондиціонери Дніпро
« Ответ #1 : Май 22, 2025, 01:43:23 am »
Шукаю перевірену компанію в Дніпрі, яка займається продажем і встановленням кондиціонерів. Не хочу нарватися на дилетантів, тому прошу порадити, де купували ви, як пройшла установка, і чи все працює без проблем. Цікавить саме ваш особистий досвід.

Я зверталася до «Євротехніки» і залишилася дуже задоволена. Менеджер допоміг підібрати модель під мій бюджет і розмір кімнати, усе чітко пояснив, без зайвої нав'язливості. Доставили швидко, а монтажники приїхали вчасно, працювали акуратно, не залишили після себе безлад. Уже кілька тижнів користуюсь кондиціонером https://condition.com.ua/ua/klimatichna-tehnika-ua/konditsionery-ua — повітря прохолодне, працює тихо, нічого не гуде. Дуже приємно, що не довелося нічого переробляти чи скаржитися — все зробили з першого разу.

Оффлайн Kimmi

• Озеленитель
  • **
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Кондиціонери Дніпро
« Ответ #2 : Май 25, 2025, 03:25:09 pm »
Можна замовити онлайн https://bt.rozetka.com.ua/ua/air_conditioners/c80133/ , так буде навіть простіше, якщо враховувати, що і вибір буде більшим.
Головне, ретельно читайте характеристики для кондиціонера, бо моя сестра нещодавно поставила техніку невеликої мощності у вітальню на 35 квадратних метрів, і тепер скаржиться, що ця техніка взагалі ніякої ролі не грає, погано працює. А її просто погано вибрали, не правильно.