Автор Тема: Де краще купувати безлактозні суміщі для маленьких дітей?  (Прочитано 127 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Хто стикався з алергією на молочні продукти у дітей? У маленького сина виявилася непереносимість лактози, тому педіатр порадив перейти на спеціальні безлактозні суміші. Але от виникло питання - де краще купувати такі дитячі суміш? У магазинах біля дому вибір дуже маленький, а в аптеках ціни кусаються. Можливо, ви знаєте перевірені місця чи онлайн-магазини в яких можна знайти якісне дитяче харчування без лактози?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Наш малюк теж має таку алергію( Спочатку купували в аптеці безлактозні дитячи суміші, бо хотілося бути впевненими в якості, але чесно кажучи - це дуже дорого, особливо якщо дитина харчується сумішшю постійно. Потім почали дивитися інтернет-магазини. Там вибір набагато більший, і можна обрати різні бренди, навіть ті, яких у нас у місті просто немає. Я завжди дивлюся на відгуки, терміни придатності. Раджу звернути увагу саме на онлайн-покупки, бо це значно зручніше.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Так, я теж замислювалася над тим, щоб замовляти онлайн. Бо в аптеках інколи навіть немає потрібної марки, а дитині ж не можна різко міняти харчування. Хочеться знайти одне перевірене місце, де можна буде брати завжди, щоб не хвилюватися за якість і доступність. Якщо ще й доставка швидка, то взагалі супер.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Якраз можу підказати, де замовляю дійсно якісні безлактозні дитячі суміші це інтернет-магазині Мaudau https://maudau.com.ua/category/dytiachi-sumishi/vlastyvosti_10=bez-laktozy - завжди гарний вибір у каталозі. Є різні бренди, включаючи спеціалізовані дитячі харчування для малюків які мають алергію на лактозу.
Мені подобається, що часто діють акції, можна зекономити, якщо брати кілька пачок одразу. Є і безкоштовна доставка від певної суми, привозять швидко, при замовленні можна вибрати нову або українську пошту. Я там зазвичай беру не тільки суміші, але й інші дитячі товари: пюре, печиво, різні смаколики. Зручно, що все в одному місці, не потрібно бігати по аптеках чи супермаркетах у пошуках потрібного. До того ж, завжди перевіряю терміни придатності, в цьому магазині все свіже.