Автор Тема: Хочу оновити кухню і розглядаю техніку Franke  (Прочитано 40 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Друзі, підкажіть, будь ласка. Хочу оновити кухню і розглядаю техніку Franke. Чи можна знайти десь перевірену інформацію про цей бренд у нас в Україні? Цікавить, чи є реальні шоуруми, щоб подивитися наживо, а не лише в інтернеті. Потрібно для того, щоб визначитися з вибором і не купити підробку.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Хочу оновити кухню і розглядаю техніку Franke
« Ответ #1 : Август 29, 2025, 06:16:04 pm »
Я кілька разів чув про Franke, але сам особисто ще не стикався. У знайомих на кухні стоїть їхня мийка, кажуть якісна, але щодо сервісу нічого не знаю. У мене поки досвід радше нейтральний — просто бачив, але не користувався.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Август 29, 2025, 06:16:36 pm »
У мене трохи інший досвід: бачив рекламу і навіть торкався виставкових моделей, але не купував. На вигляд дуже преміально, але ціни, чесно кажучи, кусаються. Проте кажуть, що бренд справді швейцарський і репутація хороша.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Август 29, 2025, 06:17:22 pm »
У мене трохи інший досвід: бачив рекламу і навіть торкався виставкових моделей, але не купував. На вигляд дуже преміально, але ціни, чесно кажучи, кусаються. Проте кажуть, що бренд справді швейцарський і репутація хороша.

Я якраз купував техніку Franke минулого року. У шоурумі зміг спокійно все протестувати: від мийки з фраграніту до витяжки. Дуже сподобалась якість і підхід консультантів — вони не просто продавали, а реально пояснювали нюанси. Сервіс працює офіційно, гарантія на кілька років, доставка швидка.
Якщо хочеш отримати об’єктивне уявлення, раджу читати офіційні новини компанії Франке там є і про глобальний розвиток, і про роботу в Україні. Це допоможе зрозуміти, що стоїть за брендом і чому йому довіряють.