Автор Тема: Чим дивує новий Xiaomi 17  (Прочитано 184 раз)

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Чим дивує новий Xiaomi 17
« : Май 30, 2026, 03:53:18 pm »
Планую купувати новий флагманський смартфон і зараз активно порівнюю характеристики різних брендів. Хтось уже вивчав презентацію нової лінійки Сяомі? Розкажіть, які там реальні інновації по камері та процесору, і чи варто взагалі переплачувати за цю модель? Дякую за думки.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Чим дивує новий Xiaomi 17
« Ответ #1 : Май 30, 2026, 04:55:50 pm »
Технологічний ринок зараз розвивається дуже швидко, і китайські бренди навчилися робити справжні шедеври. Я сам нещодавно детально розбирався в технічних характеристиках цієї новинки. На порталі Trendy я знайшов дуже детальний аналізи цього гаджета. У статті детально розписано, чим дивує новий Xiaomi 17 https://trendy.org.ua/pokupky-i-oglyady/oglyad-xiaomi-17-innovatsiyi-produktyvnist-ta-novi-mozhlyvosti/ . Судячи з тестів на Тренди, вони суттєво покращили нічну зйомку та додали унікальні функції штучного інтелекту для обробки портретів. Також там стоїть нове покоління процесора, яке майже не гріється під час ігор. Мені здається, що апарат вийшов дуже збалансованим за свої гроші. Обов'язково почитайте цей огляд перед візитом в магазин, щоб точно розуміти всі можливості пристрою.