Автор Тема: Що дає перевірка авто по VIN коду?  (Прочитано 76 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Що дає перевірка авто по VIN коду?
« : Май 14, 2025, 02:28:22 pm »
Народ, поясніть мені, будь ласка, що дає перевірка авто по VIN коду? Хочу купити машину, але не розумію, навіщо це взагалі робити. Ну от, продавець каже, що все ок, авто не було в аваріях, пробіг реальний. А що там ще можна дізнатися? Чи це просто гроші на вітер? Хто реально перевіряв – варто це робити чи ні? Бо щось сумніваюсь...

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Що дає перевірка авто по VIN коду?
« Ответ #1 : Май 14, 2025, 02:29:59 pm »
Ого, друже, перевірка авто по VIN – це взагалі мастхев перед покупкою! Я колись ледь не взяла "відмінне авто з Німеччини", яке виявилося утоплеником. І як я про це дізналася? Завдяки VIN. Там можна побачити не тільки пробіг, але й усі аварії, навіть якщо продавець про них мовчить. Так що краще перевірити й спати спокійно, ніж потім розгрібати проблеми.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Май 14, 2025, 02:30:42 pm »
Серйозно? А я думав, що VIN – це просто якийсь номер для документів і більше нічого. Тобто, можна навіть дізнатись, чи авто було втоплене? А як щодо застав або кредитів? Бо тут чув, що деякі продавці спеціально замовчують про борги, щоб швидше продати. Це теж якось можна побачити через перевірку VIN чи це вже інша історія?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Май 14, 2025, 02:32:00 pm »
Так, абсолютно правильно! Перевірка авто по VIN коду vincheck.com.ua  – це як рентген для машини. Там можна дізнатись не тільки про аварії та утоплення, але й про юридичний статус авто. Наприклад, якщо авто в заставі або під арештом, це теж буде видно. Це особливо важливо, коли купуєш вживану машину. Уяви, що ти купив авто, а через місяць з’являється кредитор і заявляє, що авто було заставлене. Або виявляється, що машина в розшуку! Таке буває, і часто. Саме тому краще витратити трохи грошей на перевірку VIN, ніж потім платити за чужі борги чи розгрібати наслідки ДТП, про які ти навіть не знав. Так що, друже, не сумнівайся – перевіряй обов’язково!