Автор Тема: Що можна швидко приготувати на обід?  (Прочитано 86 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дівчата й хлопці, виручайте! Прийшла додому, часу обмаль, а голодними очима всі на мене дивляться. Що можна швидко на обід зготувати, але щоб не просто бутерброди чи яєчня, а щось, що більш-менш схоже на нормальну їжу? Хочеться, щоб було смачно, просто і без довгого стояння біля плити. І ще щоб не треба було бігти в магазин, бо вже нічого не встигну. Можливо, у вас є якісь перевірені варіанти зі звичайних продуктів, які за 20–30 хвилин можна зготувати? Діліться, дуже треба!

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Що можна швидко приготувати на обід?
« Ответ #1 : Июль 26, 2025, 09:08:33 am »
Та знайома ситуація, як сам удома з дітьми лишаюсь — починається паніка, що готувати. Але вже навчився трохи викручуватись. Якщо хочеш щось просте і ситне, роби макарони з овочами й куркою — все ріжеш, на пательню і через 15 хв готово. Ще варіант — гречка з яйцем і консервованим горошком, теж за пів години впораєшся. А іноді роблю суп із заморожених овочів — заливаю бульйоном або водою з кубиком, і вже через 20 хв є гаряча перша страва. Все реально, головне — не панікувати і не ускладнювати. Головне, щоб смачно було і щоб ніхто не залишився голодним.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июль 26, 2025, 09:09:11 am »
Ой, дякую, ти мене заспокоїв! А то я вже думала, що нічого не встигну й замовлю якусь піцу. А про гречку з яйцем навіть не подумала, хоча це й справді дуже просто. А можеш ще підказати, де можна знайти рецепти чогось подібного — щоб легко, смачно і не дуже жирне? Бо іноді хочеться і дітей чимось корисним нагодувати, а не тільки смажене.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июль 26, 2025, 09:14:23 am »
 Якщо шукаєш щось просте і водночас корисне — дуже раджу глянути рецепти, де прямо вказано, як приготувати корисні страви  з простих продуктів. Там є багато цікавих варіантів на кожен день — супчики, страви з круп, салати, запіканки. І все розписано нормально: скільки чого треба, скільки часу, навіть є поради, чим замінити інгредієнти, якщо чогось під рукою немає. Мені особливо зайшов гречаної ковбаси з курячою печінкою — смачно, швидко й діти їдять без капризів. А ще буває, що обираю страву прямо за наявними вдома продуктами — це взагалі супер. Так що якщо хочеш швидко і корисно — дуже рекомендую, не пожалкуєш.

« Последнее редактирование: Июль 26, 2025, 09:15:29 am от Roomka »