Автор Тема: Що краще для підтяжки шкіри - RF чи ін'єкції, хто порівнював?  (Прочитано 819 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Хочу підтяжку обличчя, але вагаюся між апаратним RF та уколами. Шкіра стала менш пружною, з'явилися перші натяки на провисання. Я намагаюся зрозуміти, що дасть реальний ефект. Уколи це швидше, але якось боязно, а про апарати кажуть, що результат треба чекати вічність. Хто вже проходив через таке, поділіться, що краще обрати для початку?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Минулого року моя це питання вивчала. Дивись, це зовсім різні підходи. Ін'єкції ботоксу чи філерів дають миттєву зміну, бо заповнюють об'єм або розслаблюють м'язи. А от RF ліфтинг працює на перспективу, він прогріває тканини та змушує організм самому виробляти колаген. Шкіра після нього стає щільнішою та товстішою. Якщо треба результат на завтра, то уколи виграють. Але для природного омолодження апарати надійніші, бо обличчя не змінюється до невпізнаваності.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Тоді виходить, що RF це більше як база для підтримки тонусу, а не радикальне рішення. А чи можна їх поєднувати, чи треба обирати щось одне? Бо я читала, що після деяких апаратних процедур уколи взагалі не рекомендують робити якийсь час. Боюся саме уколів, але хочу бачити чіткий контур обличчя.
Скільки взагалі треба сеансів того радіохвильового методу, щоб воно реально підтягнуло щоки? Чи не вийде так, що ми заплатимо за курс, а ефект буде ледь помітним тільки під мікроскопом? Може краще все ж таки один раз вколоти якісний препарат і забути про проблему на пів року, ніж щотижня їздити в клініку на апарат?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Поєднувати їх можна і навіть потрібно, але з розумом та правильними інтервалами. Якщо боїшся звичайних голок, то варто спробувати мікроголчастий варіант апарату. Це такий комбінований метод, де голки проникають у шкіру та одночасно прогрівають її.
Наприклад, мікроголчастий RF ліфтинг Vivace в Nemyrovska Beauty Clinic якраз дає ту саму підтяжку без ефекту "переколотого" обличчя. Подивись подробиці на https://nemyrovska.com.ua/services/aparatna-kosmetologiya/mikroholchastyi-rf-lifting-vivace бо там чітко розписано, як це працює на глибокому рівні.
Для чіткого контуру зазвичай треба три або чотири сеанси, але зате шкіра реально ущільнюється. Раджу спочатку сходити на консультацію, щоб лікар глянув на стан тканин.
Якщо птоз уже сильний, то без філерів контур не виведеш, а от для пружності апарат кращий за будь-які вітамінні уколи. Головне не чекати магії після першого разу, бо колаген росте поступово.