Автор Тема: Запчастини Сігвей  (Прочитано 281 раз)

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Запчастини Сігвей
« : Июль 14, 2024, 02:05:54 pm »
Хлопці, хто стикався з ремонтом підвіски на квадроциклі Сігвей? Минулого тижня купив собі таку машину, але після кількох поїздок по лісових дорогах з’ясувалось, що потрібно замінити кілька деталей. Шукав запчастини Сігвей https://motomoto.ua/uk/zapchastini/segway і натрапив на інтернет-магазин Moto-Moto. Вони пропонують великий асортимент запчастин, і ціни здаються досить привабливими. Хто мав досвід покупки у них, поділіться враженнями, чи варто довіряти їхньому сервісу та якість товару? Трохи переживаю, бо хочеться, щоб квадроцикл служив довго і без проблем.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Запчастини Сігвей
« Ответ #1 : Апрель 21, 2025, 09:51:33 pm »
В мене є тільки досвід проката квадроциклів у Вінниці - емоції просто зашкалюють! Квадроцикли потужні, в чудовому технічному стані. Окремо хочу подякувати інструктору — я новачок, але завдяки йому вже через 10 хвилин почувався впевнено. Весь маршрут продуманий, цікаві ділянки є ліс, і пагорби. Ціни цілком виправдані, екіпірування чисте та якісне. Забронював усе за день, менеджери оперативно відповіли у Viber. Рекомендую всім, хто хоче драйву у Вінниці!