Автор Тема: Продажа Apple iPhone 15  (Прочитано 277 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Продажа Apple iPhone 15
« : Сентябрь 19, 2023, 03:07:09 pm »
Всім привіт, форумчани. Ви вже знаєте, скільки може коштувати новинка від Apple iPhone 15? Хто вже планує купівлю нового гаджета, в якому магазині купуватимете? Я поки що в роздумах.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Продажа Apple iPhone 15
« Ответ #1 : Сентябрь 19, 2023, 03:07:47 pm »
Здрастуйте друзі. Мене дуже зацікавила модель телефону iPhone 15, хоча до цього я не був затятим шанувальником Apple. Зараз планую придбати свій перший гаджет від відомого виробника.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сентябрь 19, 2023, 03:08:09 pm »
У мене дружина дуже хоче придбати новий телефон від Apple, тому ми вже переглянули презентацію і вибрали для неї відповідну модель, я поки що залишаюся з 13 моделлю Айфона, він мене влаштовує.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сентябрь 19, 2023, 03:09:12 pm »
У мене дружина дуже хоче придбати новий телефон від Apple, тому ми вже переглянули презентацію і вибрали для неї відповідну модель, я поки що залишаюся з 13 моделлю Айфона, він мене влаштовує.
Мені сподобалася дуже модель Apple iPhone 15 Pro https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_15_pro/  у чорному кольорі, він дуже круто виглядає.
Тому найближчим часом планую купити, купуватиму в магазині Алло. Там завжди найадекватніші ціни. Наскільки я знаю, він вже дуже скоро вийде у продаж. Магазин Алло, вже зробиа анонс, я переглянув характеристики та ціни задоволений, все подобається. Можу сказати, що це найкращий телефон, який я знаю, Apple як завжди попереду, краще за нього немає, я так вважаю.