Автор Тема: Пошук постачальників у Китаї  (Прочитано 159 раз)

Оффлайн Zlata

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Пошук постачальників у Китаї
« : Ноябрь 16, 2024, 10:48:50 pm »
Привіт! Хочу запитати, як знайти надійних постачальників у Китаї для бізнесу. Чи є у когось досвід у пошуку та організації поставок? Які платформи краще використовувати і які компанії можуть допомогти з усіма цими питаннями?

Оффлайн Elza

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Пошук постачальників у Китаї
« Ответ #1 : Ноябрь 16, 2024, 11:32:41 pm »
Привіт! Хочу запитати, як знайти надійних постачальників у Китаї для бізнесу. Чи є у когось досвід у пошуку та організації поставок? Які платформи краще використовувати і які компанії можуть допомогти з усіма цими питаннями?

Привіт! Я вже мала досвід співпраці з компанією Транс-Хоуп і хочу поділитися своїми враженнями. Коли я починала пошук постачальників у Китаї, мені порадили звернутися саме до них. Вони допомогли знайти надійних постачальників через Alibaba, організували логістику, доставку та розмитнення. Процес був дуже простим і зрозумілим, адже команда Транс-Хоуп вирішила всі питання, від покупки товару до його доставки. Ціни на їхні послуги були цілком прийнятні, і товар доставили вчасно, без будь-яких проблем. Якщо шукаєте компанію для роботи з Китаєм, я однозначно рекомендую Транс-Хоуп — вони надійні, і все роблять дуже професійно!