Автор Тема: Накрутка переглядів сторіс  (Прочитано 223 раз)

Оффлайн Elza

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Накрутка переглядів сторіс
« : Январь 29, 2025, 10:44:57 pm »
Всім привіт! Я думаю про використання сервісів для накрутки переглядів моїх історій в Instagram, щоб підвищити активність на акаунті. Можливо, хтось вже користувався такими послугами? Я чула різні думки про це і переживаю, що це може негативно позначитися на репутації аккаунта. Як ви думаєте, чи варто це робити?

Оффлайн Zlata

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Накрутка переглядів сторіс
« Ответ #1 : Январь 30, 2025, 12:11:54 am »
Всім привіт! Я думаю про використання сервісів для накрутки переглядів моїх історій в Instagram, щоб підвищити активність на акаунті. Можливо, хтось вже користувався такими послугами? Я чула різні думки про це і переживаю, що це може негативно позначитися на репутації аккаунта. Як ви думаєте, чи варто це робити?

Я використовувала LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-instagramm/nakrutka-istorij-instagram-2/ для накрутки переглядів сторіс і була приємно здивована результатом. Процес був дуже простим і безпечним, адже всі перегляди йшли від реальних користувачів. Я помітила, що після накрутки мої історії стали отримувати більше уваги, і кількість нових підписників збільшилася. Однак важливо пам'ятати, що для збереження природної активності потрібно поєднувати накрутку з якісним контентом. Якщо це зробити правильно, результат буде тільки позитивним.