Автор Тема: Плитка для стін  (Прочитано 297 раз)

Оффлайн ХипХоп

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Плитка для стін
« : Ноябрь 15, 2024, 07:25:09 pm »
Потрібна плитка для оформлення стін з текстурою мармуру. Важливо, щоб вона виглядала розкішно, але не була занадто дорогою. Де можна знайти такі варіанти?

Оффлайн gallipka

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Плитка для стін
« Ответ #1 : Ноябрь 15, 2024, 07:26:46 pm »
Для стін однозначно підійде плитка з керамограніту з мармуровою текстурою. Вона буде виглядати розкішно і довго прослужить. Я недавно купував плитку в Артесан https://artesan.ua/category/tile/marmur-306/ у них є класні варіанти, які дуже схожі на мармур, але вартість значно нижча. Якщо не хочеш переплачувати за натуральний мармур, це буде чудова альтернатива. Крім того, керамограніт з мармуровим малюнком виглядає дуже дорого та елегантно.

Оффлайн Бананчик

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Март 30, 2025, 01:29:08 am »
Теж шукаю гарну плитку у ванну та кухню. Які ще є варіанти?
« Последнее редактирование: Март 30, 2025, 01:29:25 am от Бананчик »

Оффлайн Верони4ка

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Март 30, 2025, 03:31:07 pm »
Не можу не залишити позитивний відгук про LeoCeramika Купував тут плитку для ванної та унітаз для нового ремонту. Плитка вражає своєю якістю і різноманіттям кольорів і дизайнів, а сантехніка — це просто знахідка! Співробітники магазину підказали мені ідеальний варіант для мого простору, врахували всі побажання щодо матеріалів і стилю. Вони професіонали своєї справи і дійсно допомогли з правильним вибором. Доставка була оперативною, товар був надійно упакований. У майбутньому буду звертатися тільки сюди!