Коли ми з родиною придбали земельну ділянку під будівництво, я уявляв собі красивий зелений простір із доріжками, квітниками та зоною відпочинку. Та вже після перших спроб самостійного облаштування стало зрозуміло, що без чіткої концепції все виглядає розрізнено й хаотично. Дерева посаджені без системи, клумби втрачали форму, а в результаті замість гармонійного простору ми отримали щось схоже на імпровізацію. Саме тоді я зрозумів, що потрібні фахівці, які мають досвід у створенні повноцінних проєктів.
Пошук спеціалістів виявився непростим: пропозицій багато, але хотілося знайти команду, яка врахує не лише естетику, а й практичність, зрошення, освітлення та майбутнє обслуговування. Врешті я натрапив на ресурс, де зібрані
найкращі компанії для комплексного проєктування ділянок, і саме він допоміг зорієнтуватися серед виконавців.
Завдяки цій інформації ми обрали підрядників, які розробили чіткий план озеленення та благоустрою. Тепер наша ділянка має продуману структуру, сучасну систему поливу та зручні зони для відпочинку. І найголовніше — простір виглядає гармонійно та доглянуто, наче створений під ключ.