Автор Тема: Порадьте гарного забудовника  (Прочитано 33 раз)

Оффлайн HolodnieDnii

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Порадьте гарного забудовника
« : Декабрь 01, 2025, 10:51:17 am »
Порадьте надійного забудовника десь в Київські області. Хочу придбати квартиру, можливо хтось недавно обирав чи цікавився цим питанням. Бо в рекламі всі себе хвалять, а як є в реальності не зрозуміло.

Оффлайн Kar4as

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Порадьте гарного забудовника
« Ответ #1 : Декабрь 01, 2025, 03:48:42 pm »
Порадьте надійного забудовника десь в Київські області. Хочу придбати квартиру, можливо хтось недавно обирав чи цікавився цим питанням. Бо в рекламі всі себе хвалять, а як є в реальності не зрозуміло.

Якщо ви шукаєте надійного забудовника під Києвом — раджу звернути увагу на тих, хто реально будує, має відкриті документи і вже обжиті комплекси. Один із вартих уваги — забудовник Linevich group https://grandbourget.com/developer/ зараз займаються будівництвом чудового комплексу ЖК Гранд Бурже в Бучі. Де вільно можна обрати і придбати квартиру.

Що мені в ньому подобається: вони не просто малюють гарні картинки, а вже мають результати. Тобто видно, що проєкт не на папері, не «на словах», а з планами, з метражами, із зоною, де можна жити довго. Такий підхід дає більше впевненості — менше шансів, що щось піде не так.

Якби мені особисто довелось обирати, для початку треба перевірити, чи є вже здані черги, чи люди живуть — це дає реальну картину. Також важливо, щоб поруч була інфраструктура: дороги, транспорт, магазини, школа або садок, щось для побуту. Це не просто «будинок», це середовище, де ваша родина житиме.