Автор Тема: Тільки купили авто  (Прочитано 736 раз)

Оффлайн HolodnieDnii

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Тільки купили авто
« : Февраль 27, 2026, 02:16:20 pm »
Десь місяць тому купили авто.. це моя перша машина і багато чого тільки дізнаюсь і якісь речі нові.. от як штраф. У мене якщо чесно був трохи шок коли прийшло сповіщення, виявляється було перевищення швидкості. Підкажіть що далі робити і як оплатити?

Оффлайн Kar4as

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Тільки купили авто
« Ответ #1 : Март 01, 2026, 05:44:23 pm »
Десь місяць тому купили авто.. це моя перша машина і багато чого тільки дізнаюсь і якісь речі нові.. от як штраф. У мене якщо чесно був трохи шок коли прийшло сповіщення, виявляється було перевищення швидкості. Підкажіть що далі робити і як оплатити?
Порада від мене не затягувати з оплатою. Якщо встигнути закрити питання протягом перших 10 днів з моменту отримання постанови, діє знижка 50%. Це такий собі бонус від держави за оперативність, тому краще скористатися моментом і зекономити половину суми.

Для оплати не потрібно шукати банківські відділення чи заповнювати складні паперові квитанції. Найзручніше все зробити через смартфон: зараз існують спеціальні сервіси, де можна перевірити та оплатити штраф ПДР онлайн буквально за кілька кліків. Гроші зараховуються швидко, а статус постанови в базі поліції оновлюється автоматично, тож вам не доведеться нікому нічого доводити чи надсилати фото чеків.

Зверніть увагу на саму постанову: там мають бути вказані точний час, місце порушення та посилання на фотофіксацію. Обов'язково перевірте ці дані, щоб переконатися, що це саме ваше авто. Якщо ж затягнути з оплатою понад 15 днів, сума подвоюється, а справу можуть передати до виконавчої служби, що додасть зайвого клопоту з розблокуванням рахунків.

На майбутнє раджу підключити сповіщення в офіційних застосунках або на спеціалізованих ресурсах. Це дозволяє дізнатися про порушення миттєво, а не чекати, поки «лист щастя» прийде на пошту за місцем реєстрації.