Автор Тема: Шукаю парфум для 7‑річної доньки — що варто взяти?  (Прочитано 1104 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Підкажіть, будь ласка, який аромат краще обрати для доньки 7 років? Хочеться щось приємне і легке, щоб не було занадто різким або «дорослим». Водночас дитина вже проявляє інтерес до парфумів і хоче мати свій. Не дуже розумію, на що звертати увагу при виборі.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Ой, це так мило! У мене донька приблизно такого ж віку, і ми теж довго обирали. Вона більше любить солодкі, фруктові запахи або щось типу «цукерок», але щоб не було нудотно. І ще важливо — щоб аромат був дуже легкий, майже як освіжаючий спрей, а не важкі парфуми.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дякую, це якраз те, що потрібно. Справді, не хочеться переборщити з насиченістю. А скажіть, будь ласка, ви більше дивились на склад чи на сам аромат? І чи краще брати щось спеціально дитяче, чи можна легкі варіанти з дорослих лінійок?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я б все ж радив обирати саме духи дитячі https://www.notino.ua/dutyachi-parfumy/  , бо вони створені з урахуванням віку — більш делікатні, легкі і без різких нот. Зараз є багато варіантів, які виглядають красиво і подобаються дітям.
Зазвичай такі аромати мають фруктові, квіткові або легкі солодкі нотки, які не дратують і добре підходять для щоденного використання. Мені подобається, що вони не надто стійкі — це плюс для дитини. Ще зверни увагу на формат: невеликі флакони або набори часто заходять краще.
І головне — дати дитині понюхати, якщо є можливість, бо їм важливо, щоб аромат подобався саме їм.

« Последнее редактирование: Март 20, 2026, 09:59:10 am от Roomka »