Автор Тема: Чи надійно тримає магніт цей ліхтарик на корпусі мого телефона?  (Прочитано 389 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Хочу прикупити собі це компактне світло для мобільної зйомки, але дуже хвилююся за надійність магнітного з'єднання під час активного руху. Мій телефон досить важкий, і я боюсь, що при різкому повороті панель просто відлетить на асфальт. Цікавить, чи не впливає сильний магніт на роботу внутрішніх датчиків камери або стабілізацію зображення, бо електроніка зараз дуже ніжна.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Користуюся подібною системою кріплення вже кілька місяців і можу сказати, що тримається все залізобетонно. Навіть при інтенсивній ходьбі панель не совається, а на роботу фокусу чи стабілізатора ніяк не впливає. Це значно зручніше, ніж постійно крутити затискачі чи холодні башмаки.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дуже дякую за розгорнуту відповідь, тепер я спокійний за свій смартфон і цілісність нової покупки. Підкажи ще, будь ласка, де в Україні найкраще брати таке обладнання, щоб отримати стовідсотковий оригінал з нормальною гарантією? Хочеться знайти перевірене місце з адекватним цінником, де техніка завжди в наявності і не треба чекати місяцями на доставку з-за кордону?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Раджу звертатися до спеціалізованих магазинів для відеографів, які працюють з брендом напряму та мають власний склад. Я свій amaran ace 25c https://zadeshevo.com.ua/svitlo-aputure-amaran-ace-25c-rgb-led-light-panel-charcoal-ace25c-mp0206000u/ замовляв у надійних хлопців, які оперативно відправили замовлення і надали всі чеки. Ця панель видає дуже якісне RGBWW світло з високим індексом CRI, що критично для правильного тону шкіри в кадрі. Вона має режим Boost для короткочасного збільшення яскравості до 32 Вт, що рятує при зйомці проти сонця. Корпус компактний і міцний, а керування через додаток дозволяє змінювати налаштування, не знімаючи світло з телефона. Це дійсно професійний інструмент, який вартує кожної копійки і значно спрощує життя мобільному контент-мейкеру.