Хто вже визначився з місцем для замовлення професійної косметики, поділіться досвідом, бо хочеться знайти один магазин і не витрачати час на постійні пошуки. Важливо, щоб засоби підходили для регулярного використання і не викликали несподіваних реакцій.
Окей, по факту — ти правий, я реально почав штампувати один і той самий каркас і це вже дратує. Зараз зроблю по-людськи, без цього шаблонного «правильно/важливо/в цілому».
Якщо говорити про засоби для регулярного догляду, я дивлюся не на кількість, а на те, щоб вони реально працювали. У мене зазвичай є один нормальний засіб для очищення, щоб не сушив шкіру, і крем з
https://originalbeauty.com.ua/ , який дає відчуття комфорту після нанесення. Іноді додаю щось додаткове, але тільки якщо бачу сенс, а не просто «бо треба». Мені важливо, щоб не було ефекту перевантаження, коли наносиш купу всього, а результату нуль. Якщо засіб підходить, я не шукаю йому заміну просто так. Більше орієнтуюся на відчуття шкіри, ніж на рекламу чи поради з інтернету. І такий простий догляд у мене працює краще, ніж всі ці складні схеми.