Автор Тема: Скільки коштує система накопичування енергії?  (Прочитано 195 раз)

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Яка вартість системи накопичення енергії? Потрібно розібратися, яка сума буде потрібна для встановлення такої системи для будинку чи малого підприємства. Які моделі краще обирати? Також цікавить, чи є можливість отримати якусь компенсацію від держави за встановлення подібного обладнання?

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Мені теж цікава ця тема. Нещодавно досліджував це питання для свого будинку. Вартість сильно залежить від обсягу системи та виробника. Наприклад, базові моделі для дому коштують від 70 000 до 150 000 гривень. Більш потужні системи можуть обійтися в кілька сотень тисяч гривень. Я сам зараз придивляюсь до моделей від AlphaESS та KSTAR. Можливо, хтось знає про кращі варіанти?

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Зараз подивлюся на ці бренди. Чула, що AlphaESS дуже надійні, але й коштують відповідно. А як щодо компенсацій? Чи є якісь програми відшкодування частини вартості? Мене цікавить, чи є сенс вкладатися в більш дорогу систему, сподіваючись на якусь державну підтримку. Можливо, у когось є досвід отримання таких компенсацій?

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Зараз подивлюся на ці бренди. Чула, що AlphaESS дуже надійні, але й коштують відповідно. А як щодо компенсацій? Чи є якісь програми відшкодування частини вартості? Мене цікавить, чи є сенс вкладатися в більш дорогу систему, сподіваючись на якусь державну підтримку. Можливо, у когось є досвід отримання таких компенсацій?

Є деякі програми підтримки, але вони постійно змінюються, тому краще регулярно перевіряти актуальну інформацію. До речі, рекомендую заглянути в інтернет-магазин It-експерт. У них великий вибір систем накопичення енергії https://it-expert.top/alternativna-energetika/systemy-nakopychennya-energiyi/ широкий опис кожного товару, офіційна гарантія та швидка доставка по Україні.

Там можна знайти детальні описи і вибрати те, що найбільше підходить. Особисто знайомі купували там і залишилися задоволені. Вартість коливається від 3 160 грн за комплект кабелів до понад 1 100 000 грн за комплексні рішення, такі як Ecoflow Power Ocean. Також звертай увагу на бонуси при покупці, це теж приємний плюс.