Автор Тема: Друк книг  (Прочитано 154 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Друк книг
« : Июль 18, 2024, 04:18:18 pm »
Какие материалы используются для печати книг в твердом переплете, и как они влияют на стоимость и долговечность книги?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Друк книг
« Ответ #1 : Июль 18, 2024, 05:22:18 pm »
Материалы для печати книг в твердом переплете часто включают плотный картон для обложки, различные виды бумаги для внутренних страниц например, мелованная, офсетная, клей для склейки блоков. Использование качественных материалов повышает стоимость и долговечность книги, делая её более привлекательной для читателей и долговечной в эксплуатации. Печать книг в твердом переплете https://grad.ua/ru/articles/99392-pechat-knig-ot-odnogo-jekzempljara-populjarnaja-usluga-takibuk.html тут подробности.

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Апрель 25, 2025, 01:41:19 pm »
А що можете сказати про друк блокнотів, де краще замовити?

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Апрель 25, 2025, 01:42:45 pm »
Не знаю, хто ще стикався з проблемою знайти недорогі, але якісні брендовані блокноти, але я реально довго блукав просторами інтернету, поки не знайшов друкарню «АРТ-ПРЕС». Дуже крута штука, що можна замовити хоч п’ять штук, а не від сотні, як часто буває. Обрав шкіряний блокнот а5 https://art-press.com.ua/uk/products/notebooks/format/a5-leather/  бо виглядає солідно, а резинка додає практичності. Логотип нанесли чітко, без розмиття чи викривлень. Я взяв у сірому кольорі, але варіантів там багато, тож легко підібрати під будь-який стиль. Дуже зручно мати таку річ на зустрічах — виглядає професійно і створює правильне враження. Однозначно залишився задоволений сервісом і результатом.