Автор Тема: Де взяти справжню ікру оселедця витрати чи вигідна покупка?  (Прочитано 237 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Шукаю, де можна купити ікру оселедця оптом. Маю невеликий магазин морепродуктів у Хмельницькому, але постійно проблема з постачанням одні то зривають поставки, то накручують ціни, а якість не завжди стабільна. Чула, що зараз багато хто знаходить постачальників через аграрні онлайн-платформи, де можна домовлятися без посередників. Хто вже мав досвід, розкажіть, як воно працює на практиці? Реально знайти нормального продавця через інтернет, щоб і ціна, і якість були адекватні?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я працюю в невеликій торговій компанії, ми теж закуповуємо ікру оселедця для подальшої фасовки. Раніше їздили по складах, домовлялись через знайомих, але це займало купу часу. Потім спробували пошукати через агро-платформи і, чесно, це було набагато ефективніше. Там одразу видно, хто продає, який обсяг, чи є сертифікати. Один постачальник навіть надіслав фото партії ще до виїзду. Умови обговорили напряму, без жодних комісій, і якість була значно краща. Головне уважно читати опис і не вестися на надто низькі ціни.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я не купувала, а навпаки продавала ікру оселедця через онлайн-оголошення. У нас родинний рибзавод, і після сезону залишається певна кількість продукту. Спробувала виставити партію на продаж на платформі вказала все чітко: вагу, стан (свіжа, охолоджена), фасування, фото з виробництва. Протягом кількох днів написали двоє потенційних покупців. Домовились, зробили відправку, і все пройшло без проблем. Онлайн-майданчики зараз реально працюють головне, щоб опис був чесний, без перебільшень. Люди хочуть бачити прозорість і конкретику.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я не купувала, а навпаки продавала ікру оселедця через онлайн-оголошення. У нас родинний рибзавод, і після сезону залишається певна кількість продукту. Спробувала виставити партію на продаж на платформі вказала все чітко: вагу, стан (свіжа, охолоджена), фасування, фото з виробництва. Протягом кількох днів написали двоє потенційних покупців. Домовились, зробили відправку, і все пройшло без проблем. Онлайн-майданчики зараз реально працюють головне, щоб опис був чесний, без перебільшень. Люди хочуть бачити прозорість і конкретику.

Якщо шукаєте перевірений майданчик, де можна купити або продати ікру оселедця, рекомендую глянути на https://agga.ua/ikra-oseledtsia це провідна онлайн-платформа аграрних оголошень в Україні.
Там я минулого місяця купував партію 80 кг для ресторану. Сподобалось, що все системно: фільтри по регіонах, сортах, типах продукції. Можна навіть подивитися відгуки про продавців. Усе працює швидко я виставив запит, і вже через кілька годин мав кілька пропозицій.
Ми узгодили ціну, домовились про доставку Новою поштою, усе дійшло в охолодженому стані. Agga економить час і нерви жодних “мертвих” оголошень, тільки реальні продавці.