Автор Тема: У мене якісь дивні проблеми зі здоров’ям (Львів)  (Прочитано 302 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Останнім часом у мене якісь дивні проблеми зі здоров’ям. Настрій стрибає – то нормально, то раптово накриває сум чи дратівливість. Ще стала швидко втомлюватися, навіть після звичайного дня. Деколи серце б’ється швидше, ніж зазвичай, руки трусяться, а ввечері не можу заснути, хоча втомлена. Плюс помітила, що вага або різко йде вниз, або навпаки додається, хоча їм як завжди. Чи може це бути щось серйозне, чи просто перевтома? Може, в когось було подібне? Куди краще звернутися, щоб зрозуміти, що відбувається?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Знаєш, я теж колись з таким стикався. Спочатку думав, що це просто стрес або недосипання, бо працював багато. Але з часом стало гірше – почалися проблеми з концентрацією, різко захотілося солодкого, а ще руки почали мерзнути навіть у теплі. Пішов до терапевта, а той порадив перевірити гормони. Виявилося, що у мене проблеми зі щитоподібною залозою. Так що раджу тобі не тягнути, бо це може бути не просто втома. Обов’язково зроби аналізи, бо з ендокринною системою жарти погані.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
О, оце ти мене трохи налякав, бо я взагалі не думала, що це може бути щось із гормонами. Думала, що просто перевтомилася або у мене брак вітамінів, бо останнім часом майже не була на сонці. А ти які аналізи здавав? Це складно чи ні? І якщо проблема в щитоподібній залозі, то її якось лікують чи тільки таблетки пити доведеться постійно? Бо якщо це надовго, то хочеться одразу знати, на що розраховувати.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Та не переживай, головне – вчасно розібратися, що не так. Я здавав аналізи на гормони – ТТГ, Т3, Т4 і ще кілька, точно список лікар дасть. Крім того, зробив УЗД щитоподібної залози, бо зазвичай проблеми видно ще й там. Якщо щось не так, ендокринолог у Львові https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/endokrynoloh-lviv/ підбере лікування – іноді це просто корекція харчування і способу життя, а іноді треба приймати гормони. Але це не так страшно, як здається! Головне – знайти хорошого спеціаліста, бо лікування має бути індивідуальним. Не затягуй, бо гормональні порушення впливають на все – від настрою до серця.

https://i.postimg.cc/mr1DFZgD/29-01-2025-155147.jpg