Автор Тема: Хочу замовити деякі речі з Дубая. Як це зробити?  (Прочитано 13 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Доброго дня. Підкажіть, хто останнім часом замовляв товари з ОАЕ, як краще організувати доставку? Цікавить варіант без зайвих переплат і затримок. Хочу замовити деякі речі з Дубая, але не впевнений, чи варто шукати посередника, чи оформлювати все самостійно.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Та теж недавно заморочився цим питанням, бо ціни там реально кращі! Але скажу чесно — самостійно розбиратись довго і муторно. Я пробував — то одні нюанси, то інші. В результаті все одно пішов через сервіс, бо і швидше, і нерви цілі залишаються.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дякую за відповідь, зрозуміло. Теж не дуже хочеться витрачати час на всі ці деталі. Підкажіть тоді, будь ласка, який саме сервіс використовували і як у них з термінами та ціною? І ще цікавить, чи допомагають вони з оформленням документів.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я користувався сервісом SEMERO , який займається доставкою посилок з Дубая в Україну https://semero.ua/shipping/package/parcel-delivery-from-uae-to-ukraine/   , і залишився задоволений. Там нормальна організація процесу: можна відправляти як особисті речі, так і покупки з магазинів. Вони беруть на себе всі моменти з логістикою, упаковкою та навіть митним оформленням, що дуже спрощує життя. По термінах — вийшло швидше, ніж я очікував, без затримок. Плюс є можливість відстеження, що теж додає спокою. Якщо не хочеш сам вникати в усі нюанси міжнародної доставки, це реально зручний варіант, особливо коли замовляєш не одну річ, а кілька.