Автор Тема: Учеба ребенка  (Прочитано 1457 раз)

Оффлайн Верони4ка

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Учеба ребенка
« : Июль 19, 2021, 04:26:24 pm »
Подскажите хорошую школу в Киеве, где моему ребенку смогут дать сильные знания.

Оффлайн Бананчик

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Учеба ребенка
« Ответ #1 : Июль 20, 2021, 10:34:35 pm »
Три роки тому ми з дружиною вирішили для своїх дітей вибрати найпрестижнішу і сучасну приватну школу в Києві https://www.basis.kiev.ua Зараз я бачу, що ми прийняли праильне рышення, тому що бачимо наскільки сильними і грунтовними знаннями вони володіють. Дуже гарно вчаться, задіяні також у позакласному житті школи, вони стають такими розумними та дисциплінованими. Тоже школа дуже гарна!

Оффлайн KiraNaitli

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Февраль 21, 2023, 05:07:29 pm »
 Присматриваю для ребенка школу в Киеве, подскажите где можно найти свежую информацию о школах столицы?

Оффлайн Амели

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Февраль 24, 2023, 12:42:36 pm »
 На сайте SchoolHub собрана актуальная информация обо всех учебных заведениях Украины. Можете изучить информацию и учитывая все критерии подобрать школу для своего ребенка. Моему племяннику нравится гимназия 178 https://schoolhub.com.ua/ru/catalog/schools/kyivska/kyiv/178-grammar Учится там уже почти год, находится учебное заведение не далеко от дома, там хорошие преподаватели и программа обучения.

Оффлайн DashaK

• Озеленитель
  • **
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Июнь 25, 2024, 03:38:57 pm »
Учеба ребенка должна начинаться не со школы, а с детского сада. Могу вам посоветовать обратиться с ребенком в детский развивающий центр одесса "Кузя" , там воспитатели очень активно занимаются с детьми, готовят их к школе. Дети всегда заняты на протяжении дня, но при этом все в игровой форме , и дети хорошо себя чувствуют. Чем раньше ребенок начнет заниматься , тем проще ему будет в дальнейшем.

Оффлайн SakuraS

• Озеленитель
  • **
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Сентябрь 10, 2024, 03:29:55 pm »
Якщо вас турбує освіта та належне виховання вашої дитини, тоді я вам раджу звернутись в Підлітковий психологічний клуб “ФРЕГАТ” . Там постійно проводяться для дітей різного віку заняття , тренінги, багато часу проводять з дітьми на свіжому повітрі. Туди ходити не просто одне задоволення , а й дуже корисно для повноцінного розвитку.

Оффлайн gallipka

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Октябрь 13, 2024, 04:10:31 pm »
Мені треба дитині для навчання закупити підручники. Де це краще за все робити?

Оффлайн Тапинамбур

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #7 : Октябрь 13, 2024, 04:11:50 pm »
Для вибору підручників для навчання та книг англійською мовою я б радив звертати увагу на магазин books https://www.britishbook.ua/ Обирайте такі книжки за жанром, рівнем складності тексту та по відгукам читачів. Пошукай на Бритішбук – у них великий вибір і відмінні ціни. Більшість книг класифікують за рівнем, що полегшує вибір. Плюс, доставка швидка!

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #8 : Октябрь 21, 2024, 03:30:24 pm »
Які книжки можете порадити цікаві? Для підлітка 16 років?

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #9 : Октябрь 21, 2024, 03:46:59 pm »
Недавно я вирішив відкрити для себе новий напрямок літератури й натрапив на книгу «E-book: Молодь без Бога» https://book-ye.com.ua/catalog/zarubizhna-klasyka-elektronna-knyga/e-book-molod-bez-boha/  вона мене зацікавила своєю назвою, тож вирішив придбати її. Процес покупки був дуже зручним і швидким. Сам твір вразив глибиною своїх тем і соціальною критикою. Він підіймає важливі питання сучасної моралі та впливу суспільства на молодь, що робить його неймовірно актуальним для нашого часу. Окрім цього, книга написана легким стилем, який дозволяє зосередитись на змісті. З впевненістю можу сказати, що ця книга заслуговує уваги, а Книгарня «Є» — це чудовий сервіс, який робить процес читання ще приємнішим.