Автор Тема: Юристи по земельним питанням  (Прочитано 600 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Юристи по земельним питанням
« : Май 04, 2023, 10:12:00 am »
Доброго дня! Я хотів би запитати про юристів по земельним питанням. Чи може такий юрист допомогти мені з покупкою земельної ділянки і всіма юридичними питаннями, що з цим пов'язані?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Юристи по земельним питанням
« Ответ #1 : Май 04, 2023, 10:22:38 am »
Звичайно, юристи по земельних питаннях можуть надати вам кваліфіковану допомогу у всіх питаннях, пов'язаних з земельними правами. Вони можуть допомогти з покупкою земельної ділянки, оформленням договору купівлі-продажу та іншими питаннями, пов'язаними з власністю на землю.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Май 04, 2023, 10:26:47 am »
Звичайно, юристи по земельних питаннях можуть надати вам кваліфіковану допомогу у всіх питаннях, пов'язаних з земельними правами. Вони можуть допомогти з покупкою земельної ділянки, оформленням договору купівлі-продажу та іншими питаннями, пов'язаними з власністю на землю.
Дякую вам за відповідь та рекомендації. Чи може такий юрист допомогти мені зі спором про право власності на земельну ділянку, яку я вже маю?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Май 04, 2023, 10:34:05 am »
Так, юрист по земельним питанням може представляти вас в суді у справах про земельні права. Вони можуть надати вам консультації та надати правову допомогу з будь-яких питань, пов'язаних з земельною власністю.  На сьогоднішній день існують різноманітні онлайн-сервіси, які надають послуги юристів по земельним питанням.
Наприклад, онлайн додаток "Консультант" може допомогти вам з вирішенням земельних питань https://consultant.net.ua/statti/yurist-po-zemelnim-pitannyam та надати консультації з будь-яких питань, пов'язаних із землею. Ви можете звернутися до цієї платформи для отримання кваліфікованої юридичної допомоги, що стосується земельних прав.

Оффлайн Elza

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Июнь 14, 2023, 09:37:47 pm »
Безумовно, до вибору фахівців варто підійти обачно. Від себе раджу юридичну компанію «Приходько та партнери». Зверталася до них з приводу такого питання, як експертна оцінка нерухомості. Дуже задоволена, мають великий досвід роботи в цій сфері оцінки, виконали роботи якісно, в найкоротші терміни та за найнижчою ціною.

Оффлайн Тапинамбур

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Сентябрь 14, 2024, 07:47:10 pm »
А ще які є юристи для співробітництва з ними?

Оффлайн ХипХоп

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Сентябрь 14, 2024, 07:49:32 pm »
Завжди звертаю увагу на ціну послуг, але не женусь за дешевизною. Був негативний досвід, коли вибрав найдешевшого юриста, а в результаті справа затяглася. Важливо знайти баланс між ціною та якістю. Хороший юрист зазвичай бере середню ціну по ринку, і це цілком виправдано. Можу порадити класного юриста Науменка Олександра Миколайовича Від дійсно досвідчений та кваліфікований фахвець, який не дорого бере за свої послуги.
« Последнее редактирование: Сентябрь 14, 2024, 08:24:53 pm от ХипХоп »

Оффлайн DashaK

• Озеленитель
  • **
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #7 : Апрель 25, 2025, 05:05:05 pm »
Мне в работе помогало адвокатское объединение "Сильницкий и Партнеры" .Моё дело длилось почти 8 месяцев, и всё это время я чувствовала, что за моей спиной надёжная команда профессионалов. Сопровождение было на высшем уровне — от первых консультаций до финального заседания. Они могут предоставить все необходимые юридические услуги адвоката каждому , кто в этом нуждается.