Автор Тема: Який планшет від Xiaomi придбати?  (Прочитано 201 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Який планшет від Xiaomi придбати?
« : Ноябрь 13, 2024, 04:43:13 pm »
Планую придбати планшет Xiaomi для роботи та розваг. Дуже важливо, щоб він мав гарну продуктивність, адже буду використовувати його для роботи з текстами, таблицями та перегляду відео у високій якості. Також хочеться, щоб батарея тримала довго, бо часто працюю в дорозі. Чи є моделі з великим екраном, зручні для перегляду фільмів? Бюджет не обмежений, але не хочу переплачувати за функції, які не використовуватиму. Які планшети Xiaomi ви можете порекомендувати, щоб був баланс між потужністю та ціною? Які моделі вам сподобалися за останній час?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Який планшет від Xiaomi придбати?
« Ответ #1 : Ноябрь 13, 2024, 04:43:46 pm »
Якщо шукаєш планшет для роботи та мультимедійних завдань, Xiaomi має кілька цікавих моделей, які можуть тобі підійти. Рекомендую звернути увагу на Xiaomi Pad 5 – він має великий екран 11 дюймів з хорошою роздільною здатністю та підтримує HDR, що чудово для перегляду відео. Потужності чіпа Qualcomm Snapdragon 860 вистачає для більшості задач, а батарея здатна працювати до 10 годин при середньому навантаженні. Він також має функцію швидкої зарядки, що дуже зручно, якщо часто перебуваєш у дорозі. Якщо ти шукаєш більш бюджетну модель, можна подивитись Xiaomi Pad 4, який теж має непогану продуктивність і більш доступну ціну.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ноябрь 13, 2024, 04:44:04 pm »
Xiaomi Pad 5 виглядає дуже перспективно, особливо завдяки екрану та чіпу. Однак мене ще цікавить питання, чи є у цих моделей підтримка стилуса? Я часто роблю нотатки на планшеті, тому для мене важливо, щоб він мав підтримку активного стилуса. Також важливо знати, як з рівнем звуку, адже люблю слухати музику через планшет — чи є у цих моделях хороші динаміки?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ноябрь 13, 2024, 04:44:54 pm »
Xiaomi Pad 5 дійсно підтримує стилус, і для тебе це буде великий плюс. Ти можеш використовувати Xiaomi Smart Pen, який чудово працює з цими моделями. Це дозволяє робити точні замітки, малювати чи працювати з графічними редакторами на планшеті. Щодо звуку, Xiaomi Pad 5 https://mi.ua/ua/products/internet-planshety/ має стерео динаміки, що забезпечують чудовий звук навіть на високих рівнях гучності, що дозволяє комфортно слухати музику чи дивитись фільми без потреби в додаткових колонках. Рекомендую звернутися до сайту Мі.юа, де є повний список планшетів Xiaomi з детальними характеристиками та цінами, щоб знайти саме той варіант, який тебе влаштує.

Оффлайн KiraNaitli

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Май 06, 2025, 04:12:48 pm »
Дякую, якраз шукаю де купити гарний планшет

Оффлайн Kimmi

• Озеленитель
  • **
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Май 07, 2025, 01:17:49 pm »
А ви тільки цей бренд розглядаєте?

Бо їх зараз багато дуже https://rozetka.com.ua/ua/tablets/c130309/ , і є більш привабливіші варіанти. Ну, на мою думку так.

Наприклад, можна подивитися самсуни - в них гарні екрани і вони дуже надійні. Апл я не пропоную, бо там цінник космічний і якщо ви дивитеся ксіомі, то ви навряд чи будете брати апл.

Оффлайн Амели

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Май 08, 2025, 12:02:03 pm »
Дякую, якраз шукаю де купити гарний планшет

Подивіться тут які ціни на планшет https://dm.kh.ua/uk/14-planshety У магазині ви знайдете сучасні планшети від провідних виробників, які ідеально підходять для роботи, навчання, творчості або розваг. Ви можете обрати планшет з високоякісним дисплеєм, потужним процесором, великою батареєю та підтримкою 4G або Wi-Fi. На сайті часто діють акції та знижки, що дозволяє придбати планшет за привабливою ціною. Крім того, усі моделі сертифіковані та мають офіційну гарантію, що забезпечує надійність і довговічність пристрою. Оформити замовлення можна онлайн з доставкою по всій Україні.

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #7 : Август 28, 2025, 09:57:15 am »
Я хочу купити планшет недорого, які є варіанти?

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #8 : Август 28, 2025, 09:58:02 am »
Не люблю переплачувати! Нещодавно вирішила купити планшет недорого https://www.vodafone.ua/shop/ru/plansheti/  і обрала Vodafone shop – це було чудове рішення. Магазин пропонує великий асортимент планшетів, тож підібрати оптимальний варіант під свої потреби дуже просто. Планшет легкий, з яскравим екраном і швидкою роботою додатків, що ідеально підходить для перегляду фільмів, навчання та спілкування. Дуже сподобалася швидка доставка та зручний сервіс інтернет-магазину, а консультація продавців допомогла зробити правильний вибір. Планшет відразу став незамінним помічником у щоденних справах, а його функціонал перевищив усі очікування. Також радує можливість синхронізації з іншими гаджетами та тривалий час роботи батареї без підзарядки. Купівля виявилася реально вигідною та приємною, а я залишилася максимально задоволена.