Автор Тема: Мені потрібні курси ретуші  (Прочитано 129 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Мені потрібні курси ретуші
« : Апрель 29, 2025, 10:49:06 pm »
Я дуже цікавлюсь ретушуванням фотографій, і зараз шукаю курси для початківців. Можливо, хтось може порекомендувати, де навчитися ретуші? Мене цікавлять онлайн-курси, які не тільки дадуть базові знання, а й навчають професійних технік. Хочу знати, які курси підходять для тих, хто тільки починає працювати з Photoshop, і чи є можливість навчатися в індивідуальному режимі. Чи є якісь перевірені варіанти?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Мені потрібні курси ретуші
« Ответ #1 : Апрель 29, 2025, 10:49:58 pm »
Я розумію твої переживання, адже сам проходив курси ретуші в фотошколі Зелений квадрат https://green4.photo/uk/retouch/ і можу з упевненістю сказати, що це було одне з найкращих рішень для мене. Їхні курси дають глибокі знання та навички, які можуть допомогти в роботі з фотографіями на професійному рівні. Вони мають онлайн-формат, що дозволяє навчатися з будь-якого куточка світу, та інструкторів, які проводять індивідуальні заняття. Я б радив звернутися до них, якщо хочеш навчитися ретушувати фотографії правильно і ефективно.

Оффлайн OgrenychLera

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Мені потрібні курси ретуші
« Ответ #2 : Август 04, 2025, 10:50:03 pm »
У нашій студії дизайну інтер'єрів колористика — завжди найскладніше питання для клієнта. Люди бояться кольору, бо не знають, як його поєднувати. Але коли я прочитала статтю в блозі Visual360 про гармонію в палітрах, все стало на свої місця. Там дуже зрозуміло описані принципи — від класичних схем (монохром, комплементарна пара) до сучасних підходів, як джапанді чи біофільний дизайн. Почала показувати ці приклади клієнтам — і вже на етапі презентацій зникає 90% сумнівів. Блог став для мене справжньою базою знань, до якої я постійно повертаюсь. Зручно, що вся інформація практична, з прикладами, які реально застосовні. Раджу почитати, там багато цікавого і такого, що можна використати на практиц, про поєднання кольорів в інтер'єрі https://www.visual360-studio.com.ua/blog-page/poyednannya-koloriv-v-interyeri-yak-stvoryty-garmoniyu-ta-nastrij-u-prostori/ і не тільки. Досить хороший блог.