Автор Тема: Концентрований гранульований препарат!  (Прочитано 57 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я маю басейн і мені потрібно замовити концентрований гранульований препарат для шокової дезінфекції. Особливо важливо, щоб він добре очищав не тільки чашу басейну, але й фільтри та обладнання. Як ви оцінюєте ефективність таких засобів? І де купуєте?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Концентрований гранульований препарат!
« Ответ #1 : Июнь 03, 2025, 01:01:22 pm »
Я часто замовляю такі засоби і можу сказати, що вони дуже ефективні, якщо правильно дозувати. Я зазвичай вибираю гранульовані препарати на основі хлору або активного кисню, оскільки вони швидко очищають не тільки чашу басейну, а й фільтри. Замовляю через перевірені інтернет-магазини, де завжди є гарантія якості. Одразу звертаю увагу на сертифікати та відгуки.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июнь 03, 2025, 01:01:47 pm »
Я користуюсь гранульованими засобами для шокової дезінфекції вже не перший рік. Вони дуже добре очищають все: і чашу, і фільтри, і навіть техніку. Особливо раджу звертати увагу на препарати на основі активного кисню. Вони не тільки ефективні, але й безпечні для самого басейну. Як правило, купую у перевірених магазинах з хорошою репутацією і сертифікатами.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июнь 03, 2025, 01:02:30 pm »
Я користуюсь гранульованими засобами для шокової дезінфекції вже не перший рік. Вони дуже добре очищають все: і чашу, і фільтри, і навіть техніку. Особливо раджу звертати увагу на препарати на основі активного кисню. Вони не тільки ефективні, але й безпечні для самого басейну. Як правило, купую у перевірених магазинах з хорошою репутацією і сертифікатами.

Років 5 тому я перейшов на безхлорне очищення басейну, і якось випадково натрапив на концентрований гранульований препарат, для шокової дезінфекції води у басейні https://thesriblo.com/shop/kisen-na-10-kubm від компанії «ЦЕ СРІБЛО». Спочатку був скептичний, бо до цього використовував лише хлор і не знав, чи зможе щось інше забезпечити таку ж ефективність. Але після першого використання залишився вражений результатом.
Препарат реально працює! Після його застосування вода в басейні не тільки очищається, але й стає прозорою. Причому без того дратівливого запаху хлору. Він знищує всі бактерії, грибки, водорості, які можуть бути у воді, при цьому не шкодить фільтрам і обладнанню, а також не потребує такої великої кількості засобу, як хлор. Що для мене важливо — цей продукт також розроблений для людей з алергією на хлор, і він гіпоалергенний.