Автор Тема: Мамографія у Києві — де роблять якісно та за адекватну ціну?  (Прочитано 143 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Хочу записатись на мамографію в Києві найближчим часом. Почала шукати варіанти, але ціни дуже різняться — десь пишуть 500 грн, десь понад 1000. Тому хочу дізнатись, скільки реально зараз коштує мамографія, якщо йдеться про сучасне цифрове обладнання і нормального лікаря. Хто вже проходив — поділіться, будь ласка, де робили, як все пройшло і чи були додаткові витрати?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я робила обстеження нещодавно, тому можу поділитись. Записалась у приватний медцентр — там мамографія ціна Київ була 700 гривень за цифровий знімок з розшифровкою лікаря. Обладнання нове, обслуговування без черг, персонал дуже уважний. Сама процедура тривала хвилин 10, результат отримала за пів години, одразу пояснили все по знімку. У вартість входила й коротка консультація. Ніхто нічого додатково не нав’язував. Загалом рекомендую телефонувати і запитувати наперед — ціна залежить і від району, і від формату послуги. Але за 600–800 грн цілком реально знайти хорошу клініку.