Автор Тема: Парні комплекти вишиванок  (Прочитано 102 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Парні комплекти вишиванок
« : Июль 24, 2025, 09:56:12 am »
Привіт! Плануємо з чоловіком придбати парні вишиванки на свято, але не знаємо, як правильно вибрати магазин. Можливо, хтось з вас замовляв парні комплекти? Як щодо того, щоб вони виглядали гармонійно разом, але не були занадто схожими? Як ви вирішували це питання, і де купували такі вишиванки?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Парні комплекти вишиванок
« Ответ #1 : Июль 24, 2025, 09:56:34 am »
Ми з чоловіком купували парні вишиванки на наш річницю, і я була дуже задоволена вибором. Спочатку хотіли просто пару вишиванок, але потім вирішили, що хочемо щось особливе: щоб вишивка на кожній вишиванці доповнювала одна одну, але не була однаковою. Це було не так просто знайти, але ми натрапили на чудовий магазин, який пропонував таку опцію. Вишиванки були виконані з дуже м'якої тканини, приємної на дотик, і вони виглядали дуже стильно. Крім того, тканина залишалась такою ж якісною навіть після кількох прань.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июль 24, 2025, 09:57:02 am »
Ми з чоловіком замовляли парні вишиванки через інтернет і були дуже задоволені результатом. Спочатку ми не могли вибрати, чи хочемо ми однакові вишиванки, чи кожну по-своєму, але потім знайшли варіант, який поєднував традиційну вишивку для чоловіка і для жінки. Виглядало це дуже гарно і оригінально. Я переживала, що тканина не буде зручною для довгого носіння, але тканина була легка і дихаюча, що зробило вишиванки дуже комфортними. Також хочу сказати, що після прання вони виглядали так само добре, як і до нього.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июль 24, 2025, 09:57:45 am »
Ми з чоловіком замовляли парні вишиванки через інтернет і були дуже задоволені результатом. Спочатку ми не могли вибрати, чи хочемо ми однакові вишиванки, чи кожну по-своєму, але потім знайшли варіант, який поєднував традиційну вишивку для чоловіка і для жінки. Виглядало це дуже гарно і оригінально. Я переживала, що тканина не буде зручною для довгого носіння, але тканина була легка і дихаюча, що зробило вишиванки дуже комфортними. Також хочу сказати, що після прання вони виглядали так само добре, як і до нього.

Я раджу сімейні комплекти вишиванок https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-vyshytyi-odiah-170/vyshyvanky-89/simeini-komplekty-vyshyvanok-181/ придбати тут, якщо хочете дійсно якісні вишиванки для особливого випадку. Це той магазин, де ми з чоловіком придбали наші вишиванки.
Ми вирішили вибрати пару, де кожна вишиванка має свій унікальний мотив, але вони поєднуються завдяки спільній тематиці вишивки. Ми дуже задоволені: вишиванки виконані з високоякісної бавовни, а вишивка на них була чіткою і красивою. Вартість була досить доступною, і вони зробили нам доставку в обіцяні терміни. Все виглядало чудово, і ми дуже раді, що звернулися саме до них.