Автор Тема: Планую робити ремонт в однокімнатній квартирі  (Прочитано 40 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Добрий день. Планую робити ремонт в однокімнатній квартирі, але поки не зовсім розумію, з чого краще почати. Є кілька майстерень, пропозицій від приватних майстрів, але важливо, щоб результат був акуратним і надійним. Цікавить, як правильно спланувати ремонт, на що звернути увагу при виборі бригади та матеріалів, щоб не переплачувати і при цьому отримати гарний результат. Чи є у кого досвід, яким можна поділитися?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я сам недавно робив ремонт в однокімнатній квартирі, тому можу поділитися. Найважливіше – обрати надійну команду і скласти чіткий план робіт. Без цього навіть найдорожчі матеріали не дадуть очікуваного результату. У мене були невеликі проблеми з комунікацією з майстрами, тому раджу домовлятися про всі деталі письмово. Також варто враховувати послідовність робіт – спочатку демонтаж, потім чорнова обробка, електрика, сантехніка, а потім вже оздоблювальні матеріали. Це дозволяє уникнути зайвих витрат і переробок.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дякую, дуже корисні поради! А чи можна уточнити, яку команду ви обирали? Бо я боюся, щоб не натрапити на непрофесіоналів. І ще цікавить, чи реально вкластися у бюджет, якщо робити все якісно, і на що звертати увагу при виборі матеріалів, щоб ремонт був довговічним?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Так, можу детальніше розповісти. Ми обрали компанію BUDE GOOD для ремонту однокімнатної квартири https://budegood.com/remont-odnokimnatnoyi-kvartyry/   , і результат перевершив очікування. Вони зробили повний комплекс робіт: демонтаж старого покриття, вирівнювання стін і підлоги, заміну сантехніки, встановлення електрики та оздоблювальні роботи. Особливо сподобалося, що весь процес був прозорий – ми обговорювали бюджет, матеріали та терміни на старті, і майстри дотримувалися домовленостей. Крім того, команда давала поради щодо економії на матеріалах без втрати якості, тому вдалося вкластися у бюджет. Можу сказати, що ремонт пройшов без стресу, квартира виглядає дуже акуратно і сучасно, а головне – все зроблено надійно. Якщо плануєте робити ремонт, раджу розглядати перевірені компанії, як BUDE GOOD, бо це реально економить нерви і час.