Автор Тема: Хочу взяти електропилу для господарських робіт!  (Прочитано 29 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Хочу взяти електропилу для господарських робіт. У мене є невеликий сад і кілька старих дерев, які треба підрізати. Розумію, що бензопила потужніша, але не хочу возитися з паливом і вихлопами. Більше схиляюсь до електричної моделі, бо з нею простіше працювати біля дому. Може, хтось уже користувався й може підказати, чи вистачає потужності для таких завдань?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Хочу взяти електропилу для господарських робіт!
« Ответ #1 : Сентябрь 27, 2025, 03:16:47 pm »
У мене електропила вже два роки. Для саду – саме те: тихо працює, не смердить і запускається з кнопки. Єдине обмеження – кабель. Якщо ділянка велика, треба подовжувач. Але для домашніх робіт її більш ніж вистачає.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сентябрь 27, 2025, 03:17:14 pm »
Я теж пробував і бензинову, і електричну. Електропила легша, і руки не так втомлюються. Але коли різав товсті колоди, відчував, що їй трохи бракує сил. Тому залежить, які саме роботи плануєш. Для гілок і дошок – супер, а от для масивних дерев краще брати бензинову.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сентябрь 27, 2025, 03:18:56 pm »
Я теж пробував і бензинову, і електричну. Електропила легша, і руки не так втомлюються. Але коли різав товсті колоди, відчував, що їй трохи бракує сил. Тому залежить, які саме роботи плануєш. Для гілок і дошок – супер, а от для масивних дерев краще брати бензинову.

Я свою електропилу замовив у TEKMAN, можете відкрити їхній сайт та подивитися асортимент. Дуже сподобалося, що вони одразу уточнили, для чого саме мені потрібна пила, і підібрали оптимальний варіант.
Замовлення оформив за кілька хвилин, доставили швидко й без пошкоджень. В комплекті навіть дали рекомендації, як правильно доглядати, щоб двигун не перегрівався. Компанія працює ще з 2005 року, і видно, що там реально розбираються в інструментах. Зараз використовую пилу регулярно, і жодних проблем. Почуваюся спокійно, бо знаю: у разі чого зможу звернутись у сервіс.