Автор Тема: Який гель для душу справді зволожує шкіру, а не сушить її?  (Прочитано 20 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дівчата й хлопці, підкажіть, будь ласка, який гель для душу зараз варто брати. Шкіра стала сухою після літа, особливо на руках і ногах, навіть крем не завжди допомагає. Пробувала різні варіанти з магазину, але більшість тільки гарно пахнуть, а ефекту немає. Хочу знайти щось м’яке, щоб не стягувало шкіру після душу й щоб аромат був приємний, але не різкий. Може, хтось має улюблений гель, яким користується постійно?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
У мене була така сама проблема після відпустки — шкіра ніби вся пересушена. Звичайні гелі не допомагали, поки не спробував більш «живильні». Зараз беру тільки ті, що мають натуральні олії або молочні екстракти. Вони реально пом’якшують і не лишають відчуття плівки. Головне — не брати ті, що з дуже сильним ароматом, бо вони часто пересушують. А ще зверни увагу на pH — якщо нейтральний, то шкіра менше подразнюється. Я навіть помітив, що після тижня використання шкіра стала більш гладкою й не лущиться.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дякую, цікаво! А ти який саме зараз використовуєш? Бо я бачу в інтернеті купу варіантів — із кокосом, мигдалем, авокадо, алое… навіть не знаю, який краще спробувати для сухої шкіри. І ще: ти береш звичайний у супермаркеті чи замовляєш десь онлайн? Бо я помітила, що в різних місцях склад трохи відрізняється.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я вже кілька місяців користуюся гелем для душу https://www.notino.ua/geli-dlya-dushu/   з інтернет-магазину Notino, і можу сказати, що різниця відчутна з перших днів. По-перше, шкіра після нього м’яка, ніби після крему, а не суха, як після більшості гелів. По-друге, аромат не різкий, а легкий, приємний — тримається кілька годин, але не набридає. Я обрав варіант із олією мигдалю, але там є багато інших — із вівсяним молочком, кокосом, цитрусом. Дуже подобається, що він добре піниться, економно витрачається і не подразнює шкіру навіть після щоденного використання. Тепер це мій постійний варіант, бо й ціна нормальна, і якість супер.