Автор Тема: Як швидко виправляють контрольні після зауважень?  (Прочитано 188 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Може хтось підкаже, як швидко виправляють контрольні після зауважень викладача? Бо я здав роботу, отримав коментарі, і тепер трохи панікую. Викладач сказав, що треба внести правки за два дні, а я не знаю, чи встигають це зробити швидко. Хтось мав досвід, скільки реально часу займають такі правки і чи роблять їх безкоштовно?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я замовляла контрольну десь місяць тому, і правки мені зробили буквально за добу. Там головне нормально сформулювати, що саме хоче викладач. Якщо все чітко пояснити, автор швидко реагує. У мене ще й кілька дрібних моментів виправили самі без нагадування, так що сервіс адекватний.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Тобто реально за день можуть усе доробити? Бо я вже уявляю, як почнеться нервування перед здачею. А якщо викладач знову знайде щось, то ще раз виправлять безкоштовно чи вже треба буде доплачувати? Бо чув, що деякі компанії роблять тільки одну правку.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Тобто реально за день можуть усе доробити? Бо я вже уявляю, як почнеться нервування перед здачею. А якщо викладач знову знайде щось, то ще раз виправлять безкоштовно чи вже треба буде доплачувати? Бо чув, що деякі компанії роблять тільки одну правку.

Так, виправляють швидко, сама перевіряла не раз. Я замовляла контрольні роботи на замовлення з безкоштовними правками https://na5ku.com.ua/uk/kontrolnie-raboti/ на сайті Na5ku, і там дійсно все чітко, автори реагують оперативно, правки роблять без зайвих питань, навіть якщо треба кілька разів уточнити. У мене викладач вимагав змінити приклади, і вже через кілька годин після звернення я отримала оновлений файл. Реально класний сервіс - швидко, без стресу і з гарантією якості.