Автор Тема: Чи реально взяти авто з США у розстрочку без довідки про доходи?  (Прочитано 36 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Підкажіть, чи реально зараз взяти авто з США у розстрочку, якщо у мене немає довідки про доходи офіційного працевлаштування. Я розглядаю варіант купівлі через аукціон, не хочу або не можу доводити стабільний дохід, але готова робити щомісячні платежі. Чула, що деякі компанії бувають гнучкі, або можуть прийняти просто паспорт і ІПН. Хтось мав досвід так купити авто без довідки про доходи та чи не виникали при цьому проблеми з оформленням, доставкою, розмитненням, реєстрацією? Дуже цікаво дізнатися реальні підводні камені перед тим, як замовляти машину.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Теоретично — так, є оголошення від компаній, які заявляють, що можна взяти авто з США в кредит або розстрочку без довідки про доходи, тільки з паспортом та ІПН, наче це достатньо. Але на практиці майже завжди перевіряють стабільність доходів або хоч якийсь підтверджений дохід, особливо якщо сума велика. Якщо дохід низький або його не можна офіційно підтвердити — ризик, що заявку відхилять або умови будуть жорсткіші. Крім того, треба враховувати витрати на доставку, митне оформлення, сертифікацію авто, а це додає суттєве навантаження на бюджет. Навіть якщо «розстрочка без довідки» — ймовірно, переплата суттєво зросте, або буде високий перший внесок.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я перевіряла кілька варіантів: бачу, що є пропозиції, де при подачі потрібно надати документи про дохід, а є реклами з просто паспортом. Але саме те, що доходи не підтверджені — лякає, бо не впевнена, чи дадуть. А якщо дадуть — переплата може виявитися надто великою, плюс розмитнення, доставка, сертифікація, можливо ще ремонт. Я не проти перших внесків, але хотілося б трохи зрозуміти, чи має сенс зараз ризикувати. Якщо мати сумнів щодо доходів — чи реально, що компанія просто відмовить, і чи можна перепризначити заявку пізніше, коли буде стабільний дохід. І чи не краще одразу готуватися до класичних кредитів з підтвердженням, щоб уникнути сюрпризів.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я перевіряла кілька варіантів: бачу, що є пропозиції, де при подачі потрібно надати документи про дохід, а є реклами з просто паспортом. Але саме те, що доходи не підтверджені — лякає, бо не впевнена, чи дадуть. А якщо дадуть — переплата може виявитися надто великою, плюс розмитнення, доставка, сертифікація, можливо ще ремонт. Я не проти перших внесків, але хотілося б трохи зрозуміти, чи має сенс зараз ризикувати. Якщо мати сумнів щодо доходів — чи реально, що компанія просто відмовить, і чи можна перепризначити заявку пізніше, коли буде стабільний дохід. І чи не краще одразу готуватися до класичних кредитів з підтвердженням, щоб уникнути сюрпризів.
Я би порадив звернути увагу на компанію BOSS AUTO як один з реальних варіантів для покупки авто з США з розстрочкою https://bossautoukraine.com.ua/credit-avto/
вони офіційно пропонують оформлення авто з США на кредит чи розстрочку, стверджуючи, що можна обійтися лише паспортом і ІПН без довідки про доходи. Водночас треба розуміти, що при цьому компанія або кредитор можуть вимагати хоча б якийсь мінімальний дохід або доведену платоспроможність — адже автомобіль з США треба розмитнити, доплатити за доставку, зробити сертифікацію. Якщо ви готові до цього — варто звернутися до них, обговорити вашу ситуацію, запитати які є умови, який буде перший внесок, розмір щомісячних платежів і критичні моменти.

Авто з США в розстрочку може бути реальним варіантом, але важливо зважити всі витрати, показати стабільність хоч би на рівні мінімального доходу, і переконатися, що документи на авто в порядку, сертифікат, митне оформлення, стан після аукціону відповідає вашим очікуванням. Думаю, правильно спершу зателефонувати чи відвідати BOSS AUTO, описати свою ситуацію — так буде простіше зрозуміти, чи реальна ця схема для вас, без зайвих сюрпризів і зайвих витрат.