Автор Тема: Де купити гідрофобізатор для бетону, щоб не переплатити?  (Прочитано 232 раз)

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля

Привіт усім! Я зараз займаюсь облаштуванням тераси біля будинку і мені порадили використати гідрофобізатор для бетону. Але коли почала дивитись, то ціни дуже різняться, і я взагалі розгубилась. Може хтось підкаже, де ви купували і чи є різниця між дорогими і середніми варіантами? Хочеться взяти щось нормальне, але без переплати за бренд. Буду вдячна за будь-який реальний досвід.

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Як власник приватного будинку я довго шукав спосіб захистити бетонні доріжки та фундамент від руйнування. Після консультації вирішив замовити матеріал у Gidrofob, і це стало хорошим рішенням. Особливо мене зацікавив FOB-F7, який виявився дуже ефективним навіть при простому нанесенні. Завдяки цьому засобу поверхні стали значно менш вразливими до вологи і температурних перепадів. Використовуючи гідрофобізатор для бетону, я помітив, що бетон став значно довговічнішим і менш схильним до утворення тріщин. Також зникли проблеми з появою білих висолів, що раніше було постійною проблемою. У Gidrofob ціна виявилась вигідною, що також приємно здивувало. Тепер я точно знаю, який засіб буду використовувати надалі.