Автор Тема: Що таке гліцерин для вейпа і чому він так важливий для самозамесу рідин?  (Прочитано 18 раз)

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я тільки починаю розбиратися в самозамісі рідин для вейпа і шукаю відповідний гліцерин. Читав, що це дуже важливий компонент, але не зовсім розумію, чому саме. Як він впливає на смак і пару? Я чув, що гліцерин додає густоти пару, але чому він так сильно важливий для самозамесу? Які властивості має хороший гліцерин, і чи можна обирати його за ціною, чи є ще якісь важливі моменти? Може, є у вас досвід з вибором?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я теж починав з того, що не зовсім розумів, навіщо потрібен гліцерин для самозамесу, але з часом зрозумів, що це дуже важливий елемент. Виявляється, гліцерин впливає не тільки на кількість пару, але і на його якість. Спочатку я вибирав дешеві варіанти, і вони давали неприємний хімічний запах і післясмак. Також пара була занадто тонкою. Тепер я вибираю тільки чистий гліцерин без домішок, щоб не зіпсувати смак і досягти бажаного результату. Це дуже важливо, коли самостійно створюєш рідину.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Гліцерин — це основний компонент для створення пари в рідині для вейпа. Важливо звертати увагу на його чистоту. Для самозамесу потрібно вибирати гліцерин з мінімум 99,5% чистоти. Це гарантує відсутність домішок, які можуть вплинути на смак. Крім того, гліцерин з високим вмістом VG (гліцерину) дає густий пар і м'який смак, тому його часто використовують для створення насичених рідин. Якщо ви використовуєте POD-системи, краще вибирати рідини з меншим вмістом VG, бо вони будуть менш в’язкими і краще підходять для таких систем.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Гліцерин — це основний компонент для створення пари в рідині для вейпа. Важливо звертати увагу на його чистоту. Для самозамесу потрібно вибирати гліцерин з мінімум 99,5% чистоти. Це гарантує відсутність домішок, які можуть вплинути на смак. Крім того, гліцерин з високим вмістом VG (гліцерину) дає густий пар і м'який смак, тому його часто використовують для створення насичених рідин. Якщо ви використовуєте POD-системи, краще вибирати рідини з меншим вмістом VG, бо вони будуть менш в’язкими і краще підходять для таких систем.

Гліцерин для самозамесу це не просто основний компонент, а і один з найважливіших факторів для досягнення бажаного результату. Він дає пару, а також впливає на її густоту і м'якість. Однак не кожен гліцерин підходить для самозамесу. Важливо вибирати гліцерин високої чистоти, оскільки домішки можуть зіпсувати смак рідини та призвести до неприємних запахів.
Також звертайте увагу на співвідношення гліцерину і пропіленгліколю, залежно від того, який тип пару ви хочете отримати. Я завжди рекомендую купувати глицерин для вейпа https://vapetemptation.com.ua/glicerin/ тому що це перевірений магазин з великим вибором якісних компонентів для самозамесу.