Автор Тема: Хто юзав пеногенератор на мінімийці — вартий тих грошей?  (Прочитано 347 раз)

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Підкажіть будь ласка хто реально користувався пеногенератором на мінімийці і чи він взагалі вартий тих грошей бо читаю різні думки і вже заплутався. Я тільки починаю сам мити авто у дворі хочу безконтактно щоб не дряпати лак бо машина свіжа. Бачив як піна лягає густо на відео але не розумію чи це більше ефект для очей чи реально допомагає відмити бруд сіль і пісок. Цікавить чи є різниця у витраті автошампуню і чи не падає тиск на мінімийці. Може є нюанси по догляду і чи не ламається воно швидко.

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Користуюсь таким рішенням не перший рік і скажу що ефект є але не магічний. Все залежить від того як ти миєш і чого очікуєш бо густа піна сама по собі не зніме старий бруд якщо його не змити водою перед тим. З плюсів реально бачиш де вже пройшовся піна тримається довше і хімія працює рівномірно. По витраті шампуню можна навіть економити якщо правильно підібрати пропорції. Мінуси теж є бо потрібно мити і сушити після кожного використання інакше забивається. Для домашнього користування норм варіант але без фанатизму.

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Стало трохи зрозуміліше але все одно сумніви залишаються. Я не женуся за шоу ефектом просто хочу щоб миття було безпечнішим для кузова і швидшим по часу. Чув що якщо піна густа то менше треба терти і відповідно менше ризик подряпин. Ще хвилює момент з сумісністю бо мінімийка у мене не з топових і не хочу щоб через насадку впав тиск або насос працював з перевантаженням. Якщо чесно не хочу купити і потім розчаруватись тому питаю реальні відгуки а не рекламу.

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Стало трохи зрозуміліше але все одно сумніви залишаються. Я не женуся за шоу ефектом просто хочу щоб миття було безпечнішим для кузова і швидшим по часу. Чув що якщо піна густа то менше треба терти і відповідно менше ризик подряпин. Ще хвилює момент з сумісністю бо мінімийка у мене не з топових і не хочу щоб через насадку впав тиск або насос працював з перевантаженням. Якщо чесно не хочу купити і потім розчаруватись тому питаю реальні відгуки а не рекламу.
Якщо підсумувати то для домашнього миття це корисна річ але з головою. У другому реченні одразу скажу піногенератор дає рівномірну подачу хімії і дозволяє мити без постійного контакту з губкою на першому етапі. Головне правильно підібрати концентрацію шампуню і не чекати що піна зробить все сама.

Я б радив брати нормальний варіант під свою мінімийку і не гнатися за найдешевшим. Подивись в інтернет магазині Amper там є піногенератор для мінімийки який підходить для побутового використання і має адекватну якість. Для початку цього більш ніж достатньо а далі вже сам зрозумієш чи воно тобі треба.